Οι «συνέταιροι» ενός εφιάλτη: Πώς η μάνα της 12χρονης βοηθούσε τον παιδοβιαστή στο «κόλπο της διαστροφής»

Στην ανακρίτρια οδηγείται στις 11:00 η μη-τέρα του ανήλικου παιδιού, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία - Αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης

Must Read

Σοκάρουν οι εξελίξεις στην υπόθεση των παιδοβιαστών και της μαστροπείας στον Κολωνό. Οι αποκαλύψεις και οι μαρτυρίες έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς πολλά γνωστά ονόματα εμπλέκονται σε ένα περίεργο κύκλωμα εκπόρνευσης ανηλίκων, το οποίο περιλαμβάνει σύμφωνα με τις πληροφορίες και άλλα μικρά παιδιά. 

Η 37χρονη μητέρα της 12χρονης, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, οδηγείται σήμερα στις 11.00 στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση. Η μη-τέρα συνελήφθη χθες το απόγευμα μετά από το ένταλμα το οποίο εξέδωσε η ανακρίτρια, και κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Το χρονικό ενός εφιάλτη

Η 12χρονη βίωνε την απόλυτη φρίκη. Όπως όλα δείχνουν όμως, η οικογένεια είχε βρεθεί και κατά το παρελθόν στο στόχαστρο ανώνυμων καταγγελιών, αφού τα παιδιά φαίνεται να μεγάλωναν σε ένα προβληματικό περιβάλλον. Φτώχεια, ανέχεια, έλλειψη χρημάτων αλλά και δουλειάς, οδήγησε την 37χρονη να επισκέπτεται συχνά το μίνι μάρκετ του Ηλία Μίχου για να αγοράζει τα βασικά είδη με βερεσέ. Τότε, ήταν που έγινε και η πρόταση από τον διεστραμμένο 53χρονο, για να καλύψει το χρέος να δουλεύει στην επιχείρηση του καθαρίζοντας και βοηθώντας στις βασικές δουλειές. Σε κάποιες επισκέψεις, έπαιρνε μαζί της και το 11,5 ετών κοριτσάκι της για να τελειώνει πιο γρήγορα και να μαθαίνει τη δουλειά, ενώ το τελευταίο διάστημα έστελνε μόνο του το παιδί στο «στόμα του λύκου».

Οι δύο πολυσέλιδες καταθέσεις που έδωσε η 12χρονη από τον Κολωνό στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ξετυλίγουν όλο το κουβάρι της φρίκης που έζησε για 150 ημέρες η μικρή. Η 37χρονη μητέρα της και ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ήταν πίσω από τις ανώμαλες διαστροφές κάθε παιδοβιαστή, τις οποίες και βίωνε τους τελευταίους μήνες η μαθήτρια της ΣΤ΄Δημοτικού. Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί είχαν θέσει στο μικροσκόπιο τους την μητέρα του ανήλικου παιδιού, καθώς ήταν σίγουροι ότι εμπλέκεται στην υπόθεση.

Οι Αρχές διερευνούν την ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται ότι θα ζητηθεί να εξεταστούν όλα τα παιδιά της μητέρας της 12χρονης η οποία έχει συλληφθεί. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θα εξεταστούν και τα οκτώ παιδιά της τόσο από ιατροδικαστή όσο και από ψυχολόγους ενώ παράλληλα θα ζητηθεί και να καταθέσουν. Μάλιστα, συνεχίζεται η έρευνα από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και εξετάζεται εάν υπάρχουν και άλλα θύματα σε αυτή την δραματική υπόθεση που σοκάρει την κοινή γνώμη. Πάντως, η Αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας το απόγευμα της Τετάρτης, με τις Αρχές να κάνουν φύλλο και φτερό όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές της 38χρονης. Ήδη, έχουν κατασχεθεί κινητά τηλέφωνα και usb που εκτιμάται ότι περιέχουν στοιχεία.

Τι θα αποκαλύψουν τα αδέρφια

Παιδοψυχολόγοι της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και ιατροδικαστής, πρόκειται να εξετάσουν και τα 7 αδέρφια της 12χρονης, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ενδείξεις που θα μαρτυρούν και άλλη περίπτωση βιασμού. Μετά τη σύλληψη της 37χρονης, το κορίτσι, οδηγήθηκε για ακόμα μια φορά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Παράλληλα αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, από όπου κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και usb. Τα ευρήματα, θα μεταφερθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για ανάσυρση δεδομένων, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν και άλλα κρίσιμα στοιχεία για την σοκαριστική υπόθεση. Τρία από τα αδέρφια της 12χρονης, που ήταν στο σπίτι, μεταφέρθηκαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Τα δύο από τα παιδιά, τα παρέλαβαν λίγη ώρα αργότερα οι παππούδες του. Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, ο Εισαγγελέας ανηλίκων, θα αποφασίσει για το που θα φιλοξενηθούν και τα 8 παιδιά της οικογένειας. Τα πέντε αδέρφια, ανάμεσα τους και η 12χρονη, έχουν τον ίδιο πατέρα, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από την οικογένεια, λόγω σοβαρών προβλημάτων, ενώ τα υπόλοιπα τα είχε αποκτήσει η 37χρονη με τον προηγούμενο σύντροφο της από το Πακιστάν.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το μαγαζί του 53χρονου

Ξεχειλίζει η οργή της τοπικής κοινωνίας –και όλης της Ελλάδας- για την φρικιαστική υπόθεση στα Σεπόλια με τους συστηματικούς βιασμούς της 12χρονης και την εκπόρνευση της από τον 53χρονο. Κάτοικοι της περιοχής πραγματοποίησαν μαζική και δυναμική συγκέντρωση αλληλεγγύης στο θύμα, έξω από το μετρό Σεπολίων χθες το απόγευμα της Τετάρτης, η οποία εξελίχθηκε σε αυθόρμητη πορεία στους δρόμους της γειτονιάς, καταλήγοντας έξω από το κατάστημα του κατηγορούμενου παιδοβιαστή και μαστροπού.

Διαβάστε ακόμα:

Δυσοσμία στους υπονόμους!

Τι «έκαψε» τη μητέρα της 12χρονης που κατηγορείται για μαστροπεία – Πώς αντέδρασε όταν συνελήφθη

«Θέλω να αυτοκτονήσω» λέει στη ΓΑΔΑ η μητέρα της 12χρονης – Οι δικηγόροι παραδέχονται τα εμβάσματα

Δείτε τον Ηλία Μίχο σε προεκλογική συγκέντρωση στο σπίτι του το 2017

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This