Νέα εξέλιξη στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης: Αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης!

Άλλα τέσσερα εντάλματα καταφτάνουν εντός της ημέρας - Στο στόχαστρο και επιφανή πρόσωπα-«κλειδιά»

Must Read

Όλο νέα στοιχεία και δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας αναμένεται η σύλληψη της συζύγου του 53χρονου παιδοβιαστή με τις κατηγορίες του χρηματισμού και της υπόθαλψης εγκληματία. Ήδη από χθες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έκαναν λόγο για επικείμενη σύλληψη προσώπου από το περιβάλλον του 53χρονου. Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να συνομιλούσε με τη μητέρα της 12χρονης προκειμένου να τής προσφέρει χρήματα ώστε να καλυφθεί η υπόθεση.

Η σύζυγος του Ηλία Μίχου είχε καταγγελθεί από τη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού πως είχε επιχειρήσει να δωροδοκήσει την οικογένεια, προσφέροντας στην 37χρονη μητέρα 10.000 ευρώ προκειμένου να μην προχωρήσει στις καταγγελίες του βιασμού και της εκπόρνευσης του ανήλικου παιδιού της. Η καταγγελία αυτή είχε γίνει πριν συλληφθεί και κατηγορηθεί η μητέρα του παιδιού.

Δείτε επίσης: Ελισάβετ Λέκκα: «Σπάει» τη σιωπή της η σύζυγος του Μίχου – Τι λέει για τον βιασμό της 12χρονης

Συνελήφθη για ναρκωτικά ο πατέρας της 12χρονης

Εκτός από τη χθεσινή σύλληψη της μητέρας του μικρού κοριτσιού, νωρίτερα συνελήφθη και ο 41χρονος πατέρας του 12χρονου παιδιού για κατοχή ναρκωτικών. Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε απομακρυνθεί από την οικογένεια λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Ο άνδρας ήταν ο πατέρας των 5 παιδιών. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν φιξάκια ηρωίνης κρυμμένα στο σπίτι της οικογένειας στον Κολωνό, κατά τη διάρκεια της χθεσινής αστυνομικής έρευνας. Τις επόμενες ώρες στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια θα εξεταστεί το βιντεοληπτικό υλικό που σύμφωνα με την καταγγελία αποτυπώνει την εικόνα ενός άνδρα συνοδεία ανήλικου κοριτσιού. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν πρόκειται όντως για τη 12χρονη και τον 53χρονο.

Διαβάστε ακόμα:

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού: Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This