Ποδοσφαιριστής ήταν ο 28χρονος που ασελγούσε σε 4χρονο στο Αγρίνιο

Με την κάλυψη της μάνας του ο δράστης - Η 52χρονη ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί για να μη μιλήσει

Must Read

Στη δημοσιότητα δόθηκαν νωρίτερα μετά από εισαγγελική εντολή, τα στοιχεία ενός 28χρονου άνδρα, ποδοσφαιριστής και σε ομάδα Γ’ Εθνικής (είχε παίξει σε ομάδες της Κρήτης, του Αγρινίου και προσφάτως του Μεσολογγίου), που φέρεται να ασέλγησε σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 28χρονος είναι ο Δημήτρης Κραβαρίτης του Ευθυμίου, (γεννηθείς στις 1-7-1994), σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση.




Την καταγγελία στην αστυνομία είχε κάνει ο πατέρας του παιδιού, όταν αντιλήφθηκε μαζί με τη σύζυγό του περίεργες αλλαγές στη συμπεριφορά του παιδιού και απευθύνθηκαν σε ειδικό.

Μέσα από τις ζωγραφιές του τετράχρονου (απεικόνιζε τον δράστη ως τέρας) αποκαλύφθηκε η φρίκη που βίωνε στα χέρια του 28χρονου, ο οποίος είχε πρόσβαση στο παιδί όταν το πρόσεχε η μητέρα του.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού: «Πρόκειται για αγοράκι τεσσάρων ετών. Το αγοράκι αυτό, τα πρωινά, έμενε στο σπίτι του με μία κυρία 52 ετών, την νταντά του. Στο χώρο υπήρχαν κάμερες για παρακολούθηση σχεδόν σε όλα τα δωμάτια, εκτός από τις τουαλέτες. Ξαφνικά παρατηρήσαμε μία απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, την οποία δεν μπορούσαμε να κατανοήσουμε θεωρώντας ότι το παιδί είναι απόλυτα ασφαλές. Τελικά, αποδείχθηκε -έπειτα από καιρό- ότι όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο τεσσάρων χρόνων αγοράκι.

Το χειρότερο ήταν ότι η νταντά, μητέρα του δράστη, τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι. Η νταντά ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί, για να μη μιλήσει. Τελικά, η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε όταν εκφράστηκε μέσω της ζωγραφικής και απεικόνισε όσα συνέβαιναν στο σπίτι και αφορούσαν την νταντά και το φαντάρο γιο της. Μετά την πρώτη ζωγραφιά το παιδί εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχιάτρους και έγινε η καταγγελία στις αρχές».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This