Τι λέει ο αστυνομικός της ΓΑΔΑ που εμπλέκεται στην υπόθεση με την 12χρονη

Tι απαντάει ο ένστολος ο οποίος μιλούσε με το παιδί μέσω της εφαρμογής

Must Read

Αποτροπιασμό και οργή προκαλούν οι πληροφορίες για την εμπλοκή αστυνομικών στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα την 12χρονη από τον Κολωνό.

Όπως έγινε γνωστό χθες, μετά την αποκάλυψη ότι ένας εν ενεργεία αστυνομικός της ΓΑΔΑ εντοπίστηκε να μιλάει με το 12χρονο κορίτσι στην εφαρμογή Blindchat αλλά και τον σάλο που προκάλεσε η είδηση, ο Τάκης Θεοδωρικάκος ζήτησε πειθαρχικό έλεγχο για τον συγκεκριμένο ένστολο. 

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα που ασχολείται με τις επικοινωνίες και τη διαχείριση των αστυνομικών δυνάμεων της Άμεσης Δράσης, υποστηρίζει ότι δεν προχώρησε σε σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού, παρά μόνο συνομίλησε μαζί της μέσω της εφαρμογής.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, άλλος ένας άνδρας ο οποίος είχε παρουσιαστεί ως αστυνομικός -πρόκειται για δύο διαφορετικά πρόσωπα- απειλούσε με χυδαίο τρόπο την 12χρονη και της έγραφε ότι αν δεν δεχτεί να την βιάζει χωρίς αμοιβή τρεις φορές την εβδομάδα, θα την συλλάβει. Ο συγκεκριμένος εν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής. 

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This