Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 38χρονη

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε λίγο μετά τις 7 το πρωί η δράστιδα - Τι θα ισχυριστεί η 38χρονη

Must Read

Προθεσμία για να απολογηθεί το ερχόμενο Σάββατο πήρε η 38χρονη που φέρεται να έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο σύζυγο της σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο.

Με διαδικασία εξπρές στον ανακριτή

Νωρίτερα η 38χρονη πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και από την… πίσω πόρτα, πριν καν το ρολόι δείξει 08:00 το πρωί, μεταφέρθηκε στα δικαστήρια. Η κατηγορία που τήν βαραίνει είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η 38χρονη μετά από τέσσερις μέρες που κανείς δεν γνώριζε που βρισκόταν παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αρχές αργά χθες το απόγευμα συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της. Στη συνέχεια οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη της. Από το μεσημέρι της Δευτέρας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της.

Ο Μανώλης Δρακωνάκης ένας εκ των δύο συνηγόρων της 38χρονης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην προθεσμία που δόθηκε στην πελάτισσα του για να απολογηθεί. Παράλληλα ο. Δρακωνάκης αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα της 38χρονης . Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Σήμερα μεταβήκαμε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή πήραμε την προθεσμία με βάση τον νόμο και θα απολογηθούμε το Σάββατο. Η εντολέας μου είναι ακόμα σε σοκ. Είναι μια απλή γυναίκα η οποία παρουσιάζεται πολύ σκληρή ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι μια γυναίκα με ευαισθησίες.

Το θέμα δεν είναι πολλές φορές τι προκαλούμε στους άλλους αλλά τι μας οδηγεί, με τι τρόπο το προκαλούμε και με τι αποτέλεσμα. Πάντως δεν είχε σκοπό ούτε να σκοτώσει ούτε να βλάψει. Είχε πάρα πολλές ευκαιρίες να το πράξει αυτό. Υπήρξε βία και την ώθησε να προβεί σε αυτό. Παράλληλα σενάρια αποτελούν οι ισχυρισμοί ότι υπήρχαν συνεργοί που την βοήθησαν. Υπάρχουν στοιχεία που θα αποδείξουν ότι η 38χρονη είχε δεχτεί κακοποίηση και θα τα προσκομίσει. Η πελάτισσα μου πάντως φοβάται».


Τι θα ισχυριστεί η 38χρονη

Ο κ. Δρακωνάκης ξεκαθαρίζει ότι «Δεν είχε προσχεδιάσει κάτι. Έφυγε με ένα ταξί, δεν την βοήθησε κάποιος. Το υγρό ήταν ελάχιστη ποσότητα. Αν ήθελε να κάνει κακό είχε την ευκαιρία να το κάνει στις προηγούμενες συναντήσεις. Την προκάλεσε και την προκαλούσε αυτός και ορισμένα μέλη της οικογένειας του. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που θα προσκομιστούν. Καθυστέρησε να παραδοθεί, διότι φοβόταν. Τελούσε και συνεχίζεται να τελεί υπό καθεστώς έντονου σοκ. Ήθελε να συνεννοηθούν οι συνήγοροι υπεράσπισης από Ηράκλειο και Αθήνα.»
Διαβάστε ακόμα:

Η γραμμή της 38χρονης με το καυστικό υγρό: «Έχει δεχθεί αρκετούς ξυλοδαρμούς» – «Την ημέρα της επίθεσης έγινε κάτι πολύ σοβαρό»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This