Μετέφεραν σε… άλλη υπηρεσία τον αστυνομικό της ΓΑΔΑ που έστελνε ροζ φωτογραφίες στην 12χρονη

«Τιμωρία» για τα μάτια του κόσμου από Θεοδωρικάκο

Must Read

Σε υπηρεσία εκτός της ΓΑΔΑ μεταφέρθηκε ο αστυνομικός που όπως διαπιστώθηκε, συνομιλούσε με το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, το οποίο έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον Ηλία Μίχο.

Την πληροφορία μετέδωσε το protothema.gr, σύμφωνα με την οποία, ο αστυνομικός πιάστηκε από «κοριό» της αστυνομίας να συνομιλεί με το 12χρονο κορίτσι, έχοντας την εντύπωση ότι είναι 15 ετών. Δηλαδή, εις γνώσιν του ο ένστολος, μιλούσε με ένα κορίτσι το οποίο ήταν ανήλικο! Μάλιστα, ο ίδιος της έστειλε και φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχόμενου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί εάν συναντήθηκε με το κορίτσι, ωστόσο εύλογα μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί, το γεγονός ότι συνομιλούσε με ανήλικη και της έστελνε ροζ φωτογραφίες, δεν είναι μια ιδιαίτερα προβληματική συμπεριφορά από ένα όργανο της τάξης; Ο ίδιος πάντως δεν έχασε τη θέση του στην Ελληνική Αστυνομία, απλά μεταφέρθηκε σε άλλη υπηρεσία!

Για μια ακόμα φορά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος είναι έκθετος, καθώς φαίνεται ότι μοιράζει «τιμωρίες» για τα μάτια του κόσμου…

Σημειώνεται ότι την ερχόμενη εβδομάδα, το κορίτσι θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση, κατά την διάρκεια της οποίας θα ερωτηθεί για τον συγκεκριμένο αστυνομικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This