Προσπαθούν να φυγαδεύσουν το «ευυπόληπτο κτήνος» που βίαζε το 10χρονο παιδί στα Ιωάννινα!

Δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία του στην δημοσιότητα – Kυκλοφορεί ελεύθερος, κουβέντα στα κανάλια!

Must Read

Απόλυτη σιωπή στα συστημικά κανάλια για το απάνθρωπο κτήνος που σκανδαλωδώς κυκλοφορεί αναμέσα μας, χωρίς να έχουν δοθεί τα στοιχεία του στην δημοσιότητα!

Υπήρξε στενός συνεργάτης πανίσχυρο υπουργού και υποψήφιος με το κόμμα του. Ενώ καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλακή, κυκλοφορεί ελεύθερος. Η καταγγελία του παιδιού είχε γίνει από το 2018, αλλά ουδέποτε προφυλακίστηκε!

Πιο αόρατο χέρι καλύπτει το κάθαρμα που βίαζε το κοριτσάκι του όταν πήγαινε στην Πέμπτη δημοτικού, αλλά τον άφησαν ελεύθερο, παρά την καταδίκη του; Πως είναι δυνατόν τα κανάλια ασχολούνται νυχθημερόν με θέματα βιασμών ανηλίκων και για την συγκεκριμένη υπόθεση που συνιστά και θέμα δημόσιας ασφάλειας να μην έχουν αφιερώσει ούτε ένα λεπτό στις πολύωρες εκπομπές του;

Γιατί ο εισαγγελέας δεν δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του βιαστή ανηλίκων, για να προστατεύσει το κοινωνικό σύνολο και να εντοπιστούν και άλλα αθλήματα που τυχόν υπάρχουν;

Μιλάμε για την απόλυτη σήψη! Διαβάστε πάλι το χρονικό της υπόθεσης:

Άλλο ένα τεράστιο σκάνδαλο βιασμού μικρού παιδιού συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία, έπειτα από την γνωστοποίηση ότι «ευυπόληπτος πολίτης», ο οποίος μάλιστα ήταν και υποψήφιος, αλλά και πρώην συνεργάτης νυν υπουργού, καταδικάστηκε για κατά συρροήν, κτηνώδη βιασμό του μικρού παιδιού του, αλλά αφέθηκε ελεύθερος!

Ο πρωτόδικα καταδικασμένος για το βιασμό της κόρης του από την εποχή που το κοριτσάκι πήγαινε στην Πέμπτη δημοτικού, προέρχεται από εξαιρετικά ισχυρή οικογένεια των Ιωαννίνων με έντονο πολιτικό αποτύπωμα και υψηλότατες θέσεις ακόμα και σήμερα στον κρατικό μηχανισμό.

Το κορίτσι βρήκε τη δύναμη να κάνει την καταγγελία το 2018. Η δίκη μετά από πολλές καθυστερήσεις, ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο κακουργιοδικείο Άρτας. Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, που το κορίτσι ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη γνωρίζοντας ότι ο -βιαστής– πατέρας της κυκλοφορεί ελεύθερος!

Ελεύθερος με τη «συνταγή Λιγνάδη»

Η απόφαση ήταν κάθειρξη 18 ετών, ομόφωνα! Ο πρωτόδικα καταδικασθείς, όμως, αφέθηκε σκανδαλωδώς ελεύθερος με τη «συνταγή Λιγνάδη», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα Documento που αποκάλυψε την υπόθεση στο σημερινό της φύλο.

Οργή προκαλεί, επίσης, η απόφαση της εισαγγελίας να μην δώσει τα στοιχεία του τέρατος στη δημοσιότητα, προκειμένου όχι μόνο να προστατευτούν παιδιά και γονείς, αλλά κυρίως να διαπιστωθεί εάν το συγκεκριμένο κτήνος έχει πειράξει κι άλλα παιδιά. Ήδη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει εμφανιστεί και δεύτερη καταγγελία, μόλις τα στοιχεία του διέρρευσαν.

Οι περιγραφές του κοριτσιού για την κόλαση που ζούσε, κλόνισαν και τους πλέον σκληρούς και έμπειρους νομικούς αλλά και άνδρες των διωκτικών αρχών. Το κορίτσι βιαζόταν μέσα στο ίδιο του το δωμάτιο, στο ίδιο το κρεβάτι, όταν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας έπεφτα για ύπνο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το τέρας έσερνε το ίδιο του το σπλάχνο σε δάσος όπου και το υπέβαλε σε απίστευτα μαρτύρια.

Σκανδαλώδης διαχείριση

Δεν χρειάζεται πλέον να είναι κάποιος συνωμοσιολόγος για να καταλάβει πως η συγκεκριμένη σκανδαλώδης διαχείριση ενός εξαιρετικά επικίνδυνου για ολόκληρη την κοινωνία εγκληματία, γίνεται επειδή το τέρας διαθέτει γερές «πλάτες». Πλάτες που επιτέλους η ίδια η κοινωνία οφείλει να της «τσακίσει». Και για αυτόν και για κάθε άλλο κτήνος που απλώνει χέρι σε παιδί.

Εάν φυσικά αποκαλυφθεί ότι ο συγκεκριμένος υπάνθρωπος έχει πειράξει και άλλο παιδί, όσοι τον φυγάδευσαν δεν καθίστανται συνυπεύθυνοι, αλλά συνένοχοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This