Δύο οι συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης – Πατέρας 9χρονου παιδιού ο δεύτερος παιδοβιαστής

Μετά τον 35χρονο, ένας 39χρονος πατέρας στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Συνελήφθη και δεύτερο άτομο για την υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, μετά τον 35χρονο ιδιωτικό υπάλληλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 39χρονο άνδρα κάτοικο του Αμαρουσίου, ο οποίος είναι πατέρας ενός 9χρονου παιδιού και πιθανότατα διαζευγμένος.

Σύμφωνα με πηγές, ο 39χρονος είναι ένας από τους τρεις που είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε συναντήσει το κορίτσι και ότι συνομίλησε μαζί της μόνο στο blindchat. Ωστόσο, μετά από την συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης, προέκυψε ότι ο άνδρας είχε βιάσει την 12χρονη, η οποία μάλιστα τον αναγνώρισε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, συνελήφθη ένας 35χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, άγαμος και διαμένει στα δυτικά προάστια.




Tις επόμενες ώρες πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των συλλήψεων και των τριών προσώπων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν τα εντάλματα.

Τα νέα εντάλματα δρομολογήθηκαν μετά την συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε παρουσία παιδοψυχολόγου η 12χρονη, η οποία φαίνεται πως αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα με ποινικά αξιολογήσιμο ρόλο σε όσα έχει υποστεί.

Είχαν εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ οι τρεις

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα τρία από τα τέσσερα εντάλματα που εξέδωσε η δικαστική λειτουργός, αφορούν άτομα που φέρονται να είχαν μεταβεί αυτόβουλα στη ΓΑΔΑ τις προηγούμενες ημέρες με πρόθεση να διασαφηνίσουν, όπως ανέφεραν τη θέση τους.

Σύμφωνα με όσα φαίνεται να ισχυρίστηκαν τα άτομα αυτά, που πλέον είναι κατηγορούμενοι, η εμπλοκή τους στην υπόθεση ξεκινά και σταματά σε διαδικτυακές συνομιλίες που είχαν με την ανήλικη. Οι νέοι κατηγορούμενοι αρνούνταν ότι είχαν συναντηθεί με το παιδί.

Ωστόσο τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η ανακρίτρια από την κατάθεση του ίδιου του θύματος φαίνεται να διαψεύδουν τους τρεις κατηγορούμενους, καθώς το κορίτσι αναγνώρισε στα πρόσωπα τους άνδρες με τους οποίους είχε συναντηθεί.

Πελάτης του Μίχου ο τέταρτος

Το ίδιο ισχύει και για το τέταρτο ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια, το οποίο αφορά «πελάτη» του θεωρούμενου ως βασικού κατηγορούμενου και ήδη προσωρινά κρατούμενου Ηλία Μίχου, που συνάντησε την 12χρονη.

Με την έκδοση των νέων ενταλμάτων η δικογραφία για την υπόθεση της 12χρονης, αφορά πλέον δέκα κατηγορούμενους εκ των οποίων οι έξι μεταξύ των οποίων και η μητέρα του παιδιού, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This