Αυτό είναι το Airbnb όπου ο Μίχος εξέδιδε τη 12χρονη – Έκλαιγε με λυγμούς το παιδί όταν είδε το δωμάτιο του μαρτυρίου

Η ανήλικη είδε αναγνώρισε το δωμάτιο όπου την κακοποιούσαν σκληροί παιδοβιαστές

Must Read

Το διαμέρισμα Airbnb όπου ο 53χρονος Ηλίας Μίχος εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, αναγκάζοντάς την να υπομένει τις ορέξεις των σκληρών παιδοβιαστών, αναγνώρισε στην τρίτη κατάθεσή της η μικρή.

Πρόκειται για εξαώροφο κτίριο στην περιοχή των Σεπολίων, το οποίο νοίκιαζε ο Μίχος προκειμένου να κλείνει ραντεβού με τους βιαστές της 12χρονης, οι οποίοι πλήρωναν από 50 έως και 100 ευρώ για να κακοποιήσουν την ανήλικη.

Εικόνες από αυτές που έδειξαν οι αστυνομικοί στην 12χρονη, έφερε στο φως η εκπομπή Live News. Στο διαμέρισμα υπήρχε κρεβάτι, τηλεόραση κρεμασμένη σε τοίχο, ένα μπάνιο, μια μικρή κουζίνα και ένα σαλόνι. Το παιδί αναγνώρισε το δωμάτιο και περιγράφοντας το πώς την οδηγούσε εκεί ο 53χρονος, όπου ένας άνδρας την περίμενε κάθε φορά, ξέσπασε σε λυγμούς. «Ανεβαίναμε από την είσοδο και μετά υπήρχε μια πόρτα. Ο Ηλίας Μίχος είχε ένα κλειδί και την ξεκλείδωνε. Σε εκείνο το δωμάτιο ερχόταν ένας άντρας κάθε φορά», αναφέρει στην κατάθεσή της η 12χρονη.

Το παιδί στην τελευταία του κατάθεση ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ότι κακοί άνθρωποι παγίδευσαν την ίδια και την οικογένειά της, η οποία την αγαπούσε και την φρόντιζε.




Αναγνώρισε και τον οίκο ανοχής

Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη έχει αναγνωρίσει και τον οίκο ανοχής κοντά στην Ιερά Οδό, όπου την εξέδιδε ο Μίχος και είχε τύχει να βιαστεί και από πέντε άντρες μέσα σε μισή ώρα. «Θυμάμαι πως έμπαινα από μια γκρι πόρτα. Εκεί μέσα έρχονταν πολλοί άντρες που είχαν κλείσει ραντεβού», λέει στην κατάθεσή της η ανήλικη.

Ο διάλογος με την παιδοψυχολόγο

«Ο Ηλίας με πήγαινε σε ένα γκρι κτίριο διώροφο. Εμείς πηγαίναμε στο δεύτερο όροφο. Χτύπαγε ο Ηλίας ένα κουδούνι. Από κάτω. Ανεβαίναμε και μας άνοιγαν και ήταν εκεί στην πόρτα ένας κύριος γύρω στα 30. Πρώτα έμπαινα στο δωμάτιο με τον Ηλία και όταν τελείωνα εγώ περίμενα στο δωμάτιο και μια φορά όταν ήμασταν μόνοι μας και ήταν μόνο εγώ ο Ηλίας κι αυτός, τον άκουσα να λέει «τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε;» περιέγραψε η 12χρονη και αποκάλυψε ότι παρέμενε στο δωμάτιο μέχρι να ολοκληρωθούν τα ραντεβού που είχε κλείσει ο Μίχος.

Παιδοψυχολόγος: Όταν λοιπόν τελείωνε η επαφή με τον Ηλία, τι συνέβαινε;

12χρονη: Περίμενα εγώ στο δωμάτιο και ερχόταν ένας άλλος.

Παιδοψυχολόγος: Τον οποίο τον είχες δει εσύ ή τον έβλεπες έτσι όπως έμπαινε μέσα;

12χρονη: Όχι, τον έβλεπα έτσι όπως έμπαινε μέσα.

Παιδοψυχολόγος: Και ερχόσουν σε επαφή με αυτόν; Μετά με άλλον και με άλλον, δηλαδή υπήρχαν άνθρωποι που τη φορά που πήγαινες εκεί είχες επαφές με πολλούς άντρες;

12χρονη: Ναι. Εκεί μέχρι πέντε.

Παιδοψυχολόγος: Μέχρι πέντε τη φορά που πήγαινες, αυτοί οι άντρες πληρώνανε;

12χρονη: Δεν ξέρω.

Παιδοψυχολόγος: Δεν πλήρωνε κάποιος κάτι σε σένα;

12χρονη: Σε μένα δεν έδιναν τίποτα.




Άλλος ένας οδηγείται στη φυλακή

Ακόμα ένας κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης του Κολωνού, οδηγείται στις φυλακές. Ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων δεν έπεισε την 33η τακτική ανακρίτρια μετά τη σύντομη απολογία του.

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 10ος κατηγορούμενος στην φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος επέμεινε στην υπερασπιστική γραμμή που έχει εξαρχής χαράξει πως δηλαδή συναντήθηκε τρεις φορές με το ανήλικο κορίτσι, το οποίο νόμιζε ότι ήταν 16 ετών αλλά δεν υπήρξε καμία ερωτική πράξη ενώ ανέφερε πως της έδωσε κάποια χρήματα για να την βοηθήσει.

Να υπενθυμίσουμε ότι, ο κατηγορούμενος είχε εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ στις 20 Οκτωβρίου και είχε δηλώσει ότι είχε επικοινωνήσει με το ανήλικο κοριτσάκι μέσω εφαρμογής. Τότε είχε αφεθεί ελεύθερος, ενώ στην κατάθεση του υποστήριζε ότι, ήρθε σε επικοινωνία με τη 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών της πλατφόρμας «blindChat».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This