Απεργία πείνας από τη μητέρα της 12χρονης – «Δεν υπάρχουν στοιχεία για να είμαι φυλακή»

«Στο τέλος θα φάει», σχολίασε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας

Must Read

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που βιάστηκε και εκπορνεύτηκε από τον Ηλία Μίχο και από άλλους παιδεραστές, απειλεί ότι θα κάνει απεργία πείνας αν δεν αποφυλακιστεί, καθώς όπως λέει, δεν υπάρχουν στοιχεία εναντίον της που να υποστηρίζουν την προφυλάκισή της για διακεκριμένη μαστροπεία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η 37χρονη απείλησε ότι αν δεν αποφυλακιστεί άμεσα, θα ξεκινήσει απεργία πείνας, καθώς δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εναντίον της, ενώ ζητά να μιλήσει με τη 12χρονη κόρη της.




Το δικαστικό συμβούλιο τις προσεχείς ημέρες θα αποφασίσει για την αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, ενώ να θυμίσουμε ότι στην συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στις Αρχές η 12χρονη, ουσιαστικά αθώωνε τη μητέρα της εξηγώντας ότι ο Ηλίας Μίχος είναι ο υπαίτιος όλων.

Όπως μετέδωσε ο Alpha με επιφύλαξη, σήμερα το πρωί η γυναίκα αρνήθηκε να πάρει πρωινό στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται.

«Στο τέλος θα φάει», σχολίασε πάντως δηκτικά ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This