Ανιψιός 75χρονης στη Ρόδο: «Είδα την οικιακή βοηθό να τρέμει, η θεία μου τα πήγαινε καλά μαζί της»

Ο ανιψιός είχε προσλάβει την 45χρονη να προσέχει την θεία του...

Must Read

Τις σοκαριστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν το πρωί της περασμένης Δευτέρας όταν η 45χρονη οικιακή βοηθός από την Ρόδο δολοφόνησε μια 75χρονη στην περιοχή Καλυθιές περιέγραψε ο ανιψιός της άτυχης ηλικιωμένης.

«Βρήκα την οικιακή βοηθό έξω από το σπίτι. Έτρεμε. Μπήκα μέσα στο σπίτι και βρήκα τη θεία μου, δεν ανέπνεε, και στη συνέχεια ήρθε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ…», ανέφερε, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Όπως πρόσθεσε «στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στο κακό αλλά θεώρησα ότι κάτι έπαθε η θεία στον ύπνο αλλά οι κινήσεις της αστυνομίας με έκαναν να καταλάβω ότι είχε συμβεί κάτι άλλο…».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 45χρονη πρόσεχε την θεία του δύο εβδομάδες. Μάλιστα, η ηλικιωμένη δεν είχε παράπονο από την οικιακή βοηθό καθώς είχαν καλές σχέσεις.

«Είχα ρωτήσει τη θεία πώς τα πάει και μας είπε όλα μια χαρά και αν δεν ήταν καλή δεν θα την κρατούσα», ανέφερε ο άντρας.

Δείτε επίσης:Γιος ηλικιωμένης στη Λέρο: «Δεν αποκλείω να σκότωσε η 45χρονη οικιακή βοηθός την μητέρα μου»

Να σημειωθεί πως σε βάρος της 45χρονης έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και άμεσο δόλο. Παράλληλα, ο συνήγορος της ζήτησε κατεπείγουσα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, πριν απολογηθεί, ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η 45χρονη να ομολογεί τις δολοφονίες που δεν διέπραξε.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο ανιψιός της 75χρονης ήταν αυτός που την είχε προσλάβει να προσέχει την θεία του.

Στην κατάθεση της, η καθ’ ομολογία δολοφόνος της 75χρονης αρχικά ανέφερε πώς ξεκίνησε να προσέχει την ηλικιωμένη γυναίκα. «Πριν περίπου ένα χρόνο πρόσεχα μια άλλη ηλικιωμένη. Όταν πέθανε, με πήρε τηλέφωνο ο ανιψιός της 75χρονης και μου είπε να προσέχω τη θεία του. Αλλά εγώ πήγα και φύλαγα έναν άλλον κύριο. Πριν περίπου 10 μέρες μίλησα πάλι με τον ανιψιό και είπαμε να προσέχω τη θεία του. Συμφωνήσαμε να μου δίνει 500 ευρώ το μήνα, θα έμενα μέσα στο σπίτι μαζί της, αυτός θα έφερνε τα τρόφιμα και ό,τι άλλο χρειαζόμουν και ξεκίνησα να μένω εκεί μαζί της».

 

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This