Γιος ηλικιωμένης στη Λέρο: «Δεν αποκλείω να σκότωσε η 45χρονη οικιακή βοηθός την μητέρα μου»

«Η μητέρα μου είχε πρόβλημα υγείας, αλλά δεν κινδύνευε η ζωή της», δήλωσε

Must Read

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την περασμένη Δευτέρα όταν έγινε γνωστό ότι μια 45χρονη οικιακή βοηθός στη Ρόδο δολοφόνησε πνίγοντας με μαξιλάρι μια 75χρονη που φρόντιζε, επειδή, όπως υποστήριξε δεν την άφηνε να κοιμηθεί!

Η γυναίκα, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας, φέρεται να ομολόγησε άλλες τρεις δολοφονίες ηλικιωμένων. Συγκεκριμένα, μια ηλικιωμένη την οποία φρόντιζε το 2011 στη Λέρο και άλλες δύο ηλικιωμένες που πρόσεχε στη Ρόδο αυτό το έτος. Η μία εξ αυτών των γυναικών απεβίωσε τον Ιανουάριο του 2022 και διέμενε στην πόλη της Ρόδου, και η δεύτερη τον Μάρτιο του 2022 και διέμενε στο Φαληράκι.

Μιλώντας στο newsit.gr, ο γιος της 63χρονης γυναίκας από την Λέρο περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη την μέρα που πέθανε η μητέρα του ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα της 45χρονης.

«Έχω συγκλονιστεί με όσα άκουσα σήμερα και δεν ξέρω τι έχει γίνει τελικά. Η γυναίκα αυτή ερχόταν στο σπίτι μας, αλλά δεν φρόντιζε την μητέρα μου, ερχόντουσαν με τον σύντροφό της, γιατί οι γονείς μου τους έδιναν ένα πιάτο φαγητό. Δεν έμενε σπίτι της μητέρας μου. Την μέρα που έφυγε μου από την ζωή, εγώ λόγω δουλειάς έλειπα από το νησί και με πήρε η αδερφή μου και μου το είπε. Η μητέρα μου είχε πρόβλημα υγείας με την καρδιά της, αλλά ήταν μια χαρά, δεν ήταν στα τελευταία της» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας λέει πως την μοιραία εκείνη μέρα στο σπίτι όπως του περιέγραψε η αδερφή του «είχαν πάει η 45χρονη με τον Γιάννη, ο οποίος ήταν φίλος του πατέρα μου. Κάποια στιγμή έφυγε ο πατέρας μου για πέντε λεπτά, για να πάει να πάρει ψωμί και όταν γύρισε, είχε βγει έξω ο Γιάννης και φώναζε ‘η μητέρα σας πέθανε’. Πέθανε παρουσία αυτών των δύο ανθρώπων. Δεν ήρθε γιατρός στο σπίτι, ήρθε ασθενοφόρο και την πήρε, μας είπαν ότι πέθανε από την καρδιά της».

Ο ίδιος είπε πως μετά την ομολογία για τις τρεις δολοφονίες η αστυνομία δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του, ούτε με την υπόλοιπη οικογένεια.

Στην κατάθεσή της η 45χρονη ανέφερε πως γνωρίστηκε με την 63χρονη. 

«Πριν περίπου δέκα χρόνια είχα βγει από το ψυχιατρείο της Λέρου και έμενα στο σπίτι κάποιου που έχει πεθάνει τώρα. Αλλά δεν πέθανε από τα χέρια μου, πέθανε στο νοσοκομείο. Τότε φρόντιζα μία ηλικιωμένη, καθάριζα το σπίτι γιατί είχε πρόβλημα στην καρδιά της. Ζούσε στο Λακκί με τον άντρα της. Έμενε σε ένα διαμέρισμα και στο κάτω διαμέρισμα έμενε η κόρη της με τον άντρα της. Εκεί καθάριζα κανένα τρίμηνο και με πήγαινε κάθε πρωί ο Γιάννης. Μετά τσακώθηκα με τον Γιάννη και έφυγα από το σπίτι του».

Η γυναίκα μίλησε και για τον θάνατο της 63χρονης λέγοντας πως τον προκάλεσε η ίδια!

«Με φιλοξένησαν για 2-3 μέρες η ηλικιωμένη με τον άντρα της. Εγώ κοιμόμουν στο ίδιο κρεβάτι με την ηλικιωμένη. Αφού πέρασαν τρεις μέρες που βρισκόμουν εκεί, ένα μεσημέρι πήρα μία σύριγγα, έβαλα μέσα νερό και χάπια που έπαιρνε της πίεσης και τα έλιωσα. Ανακίνησα τη σύριγγα και μετά της την έβαλα μέσα στο στόμα. Τότε εκείνη μελάνιασε. Πέθανε και πήρα τηλέφωνο την κόρη της. Ήρθε στο σπίτι και τη βρήκε πεθαμένη. Ειδοποίησε τον άντρα της και τον πατέρα της και ήρθαν κι αυτοί. Μετά ήρθε το γραφείο τελετών και την πήρε. Δεν ήρθε γιατρός γιατί ήταν για πολλές μέρες άρρωστη».

Δείτε επίσης: Ρόδος: «Πήρα το μαξιλάρι και το έβαλα στο κεφάλι της μέχρι που πέθανε» κατέθεσε η οικιακή βοηθός που δολοφόνησε την 75χρονη

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην οικιακή βοηθό που έπνιξε την ηλικιωμένη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This