Αστυνομικός στόχος θα ήταν το επόμενο χτύπημα της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας»! (video)

Must Read

Η αστυνομία ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ο επόμενος μεγάλος στόχος της «επαναστατικής αυτοάμυνας», σύμφωνα με στελέχη της αντιτρομοκρατικής.

Η τρομοκρατική οργάνωση θα αναβάθμιζε τα χτυπήματά της και εκτός από το Καλάσνικοφ, που είναι το όπλο–ταυτότητα της οργάνωσης, θα χτυπούσε και με εκρηκτικό μηχανισμό κατά αστυνομικού στόχου τις επόμενες μέρες.

Η αντιτρομοκρατική περιμένει να… μιλήσουν τα στικάκια που βρέθηκαν στη γιάφκα και να αποκαλύψουν πολλά μυστικά της οργάνωσης.

Στο μεταξύ, ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα, αποφάσισαν οι εισαγγελείς για τους δύο συλληφθέντες οι οποίοι φέρονται ως μέλη της “Επαναστατικής Αυτοάμυνας”. 

«Ζήτω η αναρχία, ζήτω η επανάσταση», φώναξαν οι δυο συλληφθέντες κατά την προσαγωγή τους ενώ υποστηρίχτηκαν στα δικαστήρια από συγγενικά τους πρόσωπα τα οποία φώναζαν «το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά».

Οι συλληφθέντες βρίζοντας και προσπαθώντας να χτυπήσουν τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου και εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος τους για τη ληστεία του ΟΠΑΠ Play στο Χολαργό στις 21/9.

Οι κατηγορίες απαγγέλθηκαν εναντίον τους και εναντίον δύο ακόμα ατόμων που αναζητούνται αφορούν σε τρομοκρατικές πράξεις από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, τρομοκρατική  οργάνωση με την επιβαρυντική περίσταση της κατοχής εκρηκτικών υλών, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή, διακεκριμένη περίπτωση όπλων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών. 

Στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή από τον οποίο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη.

Να θυμίσουμε ότι το αίμα που βρέθηκε στον κάλυκα από τη ληστεία στο κατάστημα ΟΠΑΠ, ήταν η αρχή του νήματος που τελικώς οδήγησε την Αντιτρομοκρατική στην σύλληψη των δύο αντρών.

Οι Άνδρες της Αντιτρομοκρατικής εισέβαλαν στο διαμέρισμα το μεσημέρι της Παρασκευής. Εκεί βρισκόταν ο 41χρονος άνδρας (που είχε συλληφθεί για την επαναστατική αυτοάμυνα) ο 45χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και 39χρονη που φέρεται να σχετίζεται με το τρίτο άτομο που αναζητείται.

Στο σπίτι εντοπίστηκε το όπλο-σφραγίδα της οργάνωσης που συνδέθηκε με όλα τα χτυπήματα της οργάνωσης «επαναστατική αυτοάμυνα».

Η οργάνωση είχε μια βασική γιάφκα στην οδό Σκοπέλου στην Κυψέλη, όπου από εκεί μετέφεραν τα όπλα για τον Χολαργό.

Διαβάστε επίσης: Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής! Τι ψάχνουν, ποιοι είναι, τι έδειξε η βαλλιστική;

Ο τραυματισμός του ενός στη διάρκεια της ληστείας στο πρακτορείο των τυχερών παιχνιδιών ήταν η άκρη του νήματος που οδήγησε την Αντιτρομοκρατική στην ανακάλυψη της γιάφκας.

To αίμα του τραυματία είχε μείνει πάνω στον κάλυκα, με αποτέλεσμα οι εξετάσεις DNA να κατευθύνουν την Αντιτρομοκρατική.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί το νοσοκομείο στο οποίο πήγε ο ένας εκ των συλληφθέντων για τις πρώτες βοήθειες δεν ειδοποίησε τις αρχές.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν το απόγευμα στον Εισαγγελέα. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=0f9tDem9iCs&feature=emb_title

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This