ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΣυνελήφθη Αλβανός ληστής που μπούκαρε σε σπίτι στη Μανωλάδα, χτύπησε τη μάνα και βίασε την κόρη της

Συνελήφθη Αλβανός ληστής που μπούκαρε σε σπίτι στη Μανωλάδα, χτύπησε τη μάνα και βίασε την κόρη της

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στη Νέα Μανωλάδα. Ένας αλλοδαπός μπήκε στο σπίτι που έμενε μια 75χρονη με την 53χρονη κόρη της για να τις ληστέψει.

Ο δράστης εισέβαλε στην οικία από μια ανασφάλιστη πόρτα και αιφνιδίασε τις δυο γυναίκες που τον είδαν ξαφνικά μπροστά τους. Χτύπησε την 76χρονη, την έδεσε και την κλείδωσε στην  τουαλέτα. Στη συνέχεια πήρε 40 ευρώ από την κόρη και όταν αυτή του είπε πως δεν έχει άλλα χρήματα την ανάγκασε να βγει στη γειτονιά να  μαζέψει κι άλλα λεφτά, λέγοντάς της πως έχει βάλει εκρηκτικά στη μάνα της και θα την ανατινάξει.

Ένας γείτονας έδωσε 100 ευρώ στην 53χρονη, που ήταν αναστατωμένη, αλλά φοβούμενη για τη μάνα της δεν είπε το παραμικρό και αυτή με τη σειρά της τα έδωσε στον κλέφτη. Γυρίζοντας στο σπίτι η γυναίκα κατήγγειλε πως ο δράστης την βίασε.

Επιστρέφοντας στο σπίτι και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η παθούσα, ο δράστης την βίασε και εξαφανίστηκε.  Οι δύο γυναίκες κατήγγειλαν το γεγονός και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πατρών για εξετάσεις.

Η Ασφάλεια Ήλιδας και το ΑΤ Βουπρασίας κινητοποιήθηκαν άμεσα και  εντόπισαν τον δράστη στον Πύργο, την ώρα που ήταν έτοιμος να μπει στο λεωφορείο και να το σκάσει στην Καλαμάτα.  

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης