Δολοφονία Μενάνδρου: Ξέρουν τους φονιάδες του Αφγανού!

Must Read

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της δολοφονίας της Μενάνδρου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ. Νωρίτερα, οι πληροφορίες ανέφεραν πως ήξεραν κατά 99% τον έναν και κατά 90% τον άλλον.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πρώτος είναι Πακιστανός, σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών και ληστείες του δρόμου. Και ο δεύτερος το ίδιο.

Στο σημείο της δολοφονίας και σε κάποια ευρήματα, όπως επάνω σε ρόπαλα και σε ένα μαχαίρι, έχουν βρεθεί τα αποτυπώματα άλλων -τουλάχιστον- τριών ατόμων, τα οποία ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν είχαν συμμετοχή στην δολοφονία ή βρέθηκαν εκεί μετά από αυτή, για να βοηθήσουν τα θύματα.

Από την ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 23χρονου Αφγανού, προκύπτει ότι έχει δεχθεί 12 μαχαιριές εκ των οποίων οι 5 έπληξαν ζωτικά όργανα, ενώ επτά έχει δεχθεί ο σοβαρά τραυματίας.

Από τα βαλλιστικά εργαστήρια προέκυψε ότι οι 13 κάλυκες και οι δύο βολίδες, που εντοπίστηκαν στο σημείο της θανατηφόρας συμπλοκής, προέρχονται από δύο όπλα: ένα πιστόλι των 9 ΜΜ και ένα ακόμη των 7,65ΜΜ.

Οι αναζητήσεις έχουν ξεκινήσει από δομές φιλοξενίας, χώρους συγκέντρωσης αλλοδαπών αυτής της εθνικότητας σε Αττική, όπως επίσης σε Δυτική και Βόρεια Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This