Ένταση επικράτησε έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση στο Αργοστόλι, όταν η μητέρα του 26χρονου αρσιβαρίστα που κατηγορείται για την υπόθεση θανάτου της 19χρονης Μυρτούς, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το συνεργείο του Ant1.
Όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής «Αποκαλύψεις» την πλησίασε για να τη ρωτήσει πώς είναι ο γιος της, η γυναίκα έγινε έξω φρενών. Άρχισε να απειλεί τη δημοσιογράφο και τον εικονολήπτη, λέγοντας πως αν τολμήσουν να την τραβήξουν πλάνο, θα καταστρέψει τον εξοπλισμό τους.
«Αν κάνεις κανένα λάθος και με πάρεις, θα γίνει της Πόπης!» είπε και συνέχισε σε πιο επιθετικό ύφος: «Κλείστο γιατί θα στην σπάσω. Προσέχετε γιατί και η… τα ίδια έκανε. Όλο μ… είσαστε. Είπα, θα δώσω κατάθεση όταν θέλω εγώ».
Την ίδια ώρα, η έρευνα για τον θάνατο της κοπέλας συνεχίζεται. Ο 26χρονος αθλητής έχει ήδη παραδεχτεί στην ανακρίτρια ότι αυτός βρήκε τα ναρκωτικά που πήραν μαζί με τη Μυρτώ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, πριν η 19χρονη αφήσει την τελευταία της πνοή.
Δείτε επίσης:
- Γεωργιάδης: «Καταθέτω μήνυση κατά χρήστη του TikTok που ισχυρίστηκε ότι “σκοτώσαμε” την 19χρονη Μυρτώ»
- Αργοστόλι: «Ήθελαν να την παρασύρουν και δεν ενέδιδε» λέει ο πατέρας της 19χρονης – Στον ανακριτή οι συλληφθέντες
- Κεφαλονιά: Για 77 λεπτά πάλευε η Μυρτώ να μείνει στη ζωή – Συγκλονίζει η περιγραφή του διασώστη







