25-5-2020

Τι είπε η Ιωάννα στους αστυνομικούς – Το προφίλ της μαυροφορεμένης γυναίκας με τη μάσκα (video)

Το βράδυ της Τετάρτης οι αστυνομικοί έπαιρναν καταθέσεις από τον στενό κύκλο της 34χρονης Ιωάννας που βρίσκεται στην εντατική μετά από την επίθεση μιας γυναίκας με βιτριόλι, τη στιγμή που έφτασε στον χώρο εργασίας της. 

34χρονη Ιωάννα

Οι αστυνομικοί ψάχνουν κάποια πληροφορία από το στενό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας που θα τους οδηγήσει να λύσουν το νήμα της υπόθεσης και να φτάσουν στην γυναίκα που της πέταξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο και εξαφανίστηκε.  Στο τμήμα της Ασφάλειας, κατέθεσαν ο νυν αλλά και ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας, οι γονείς της και έξι φίλοι και φίλες της Ιωάννας.

Τα λόγια της στην αστυνομία

Η Ιωάννα που βρίσκεται στην εντατική για υποστήριξη οξυγόνου, με μια ομάδα γιατρών να προσπαθεί να σώσει το μάτι της και μια ομάδα πλαστικών που προσπαθεί να διορθώσει τις παραμορφώσεις στο δέρμα της από το καυστικό υγρό, μίλησε στους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Η κοπέλα που δέχεται αγωγή για τον περιορισμό των αφόρητων πόνων, στα λίγα πράγματα που τους ανέφερε δήλωσε ότι όλα έγιναν γρήγορα: «Μια γυναίκα που φορούσε μαύρα είχε κρυφτεί στα σκαλάκια δίπλα στο ασανσέρ και τη στιγμή που πήγα να μπω μέσα μου επιτέθηκε και μου έριξε στο πρόσωπο ένα ροζ υγρό. Δεν ξέρω ποια είναι».

34χρονη Ιωάννα

Το προφίλ της μαυροφορεμένης με τη μάσκα

Να συνθέσουν μια εικόνα για το προφίλ της μαυροφορεμένης γυναίκας με τη χειρουργική μάσκα, προσπαθούν οι αναλυτές της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τις κάμερες της περιοχής για να εντοπίσουν την διαδρομή της αλλά και το μεταφορικό μέσο που χρησιμοποίησε για να φτάσει στην οδό Θησεώς όπου εργαζόταν η άτυχη 34χρονη.

Πιθανή εξήγηση για την γυναίκα που πέτυχε την Ιωάννα στην είσοδο του κτιρίου που εργαζόταν, είναι ότι την παρακολουθούσε και γνώριζε τα ωράρια της και την διεύθυνση του γραφείου της, ενώ όλα προδίδουν ότι η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη. 

Η Ιωάννα πάρκαρε το μπορντό Suzuki Swift σε πολύ κοντινή απόσταση από το γραφείο της και κατευθύνθηκε στην είσοδο, όπου και κάλεσε το ασανσέρ. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η μαυροφορεμένη γυναίκα που κρυβόταν στα σκαλιά δίπλα ακριβώς από τον ανελκυστήρα, πετάχτηκε προς το μέρος της και πέταξε το καυστικό υγρό πάνω της, πετυχαίνοντας  τη μεγαλύτερη ποσότητα την αριστερή πλευρά του προσώπου της. 

Το καυστικό υγρό έχει χρησιμοποιηθεί ως τρόπος εκδίκησης των γυναικών δεκαετία του ’50 με κίνητρα την αντιζηλία ή την ερωτική προδοσία, παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής γιατί επιλέχτηκε από τη μαυροφορεμένη γυναίκα, με τις αρχές να εκτιμούν μέχρι στιγμής ότι πρόκειται για προσωπικές διαφορές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατεβάστε το app του newsbreak

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsbreak.gr

FREE
VIEW