Καρέ-καρέ πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη (video)

Must Read

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί την εγκληματική ενέργεια σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας και με κομμένη την ανάσα προσεύχεται για την υγεία της.

Το άτυχο κορίτσι δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από μια μαυροφορεμένη γυναίκα που φορούσε χειρουργική μάσκα τη στιγμή που έμπαινε στην είσοδο του γραφείου όπου εργαζόταν.

Τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν δείχνουν τη στιγμή που η άτυχη κοπέλα παρκάρει και κατευθύνεται στο γραφείο λίγα δευτερόλεπτα πριν την επίθεση. 

Στο επόμενο βίντεο φαίνεται πλήθος κόσμου να τρέχει να βοηθήσει την άτυχη κοπέλα ενώ λίγο αργότερα, την βγάζουν υποβασταζόμενη από το κτήριο και την οδηγούν στο φαρμακείο που βρισκόταν δίπλα.

Δείτε επίσης: Τι είπε η Ιωάννα στους αστυνομικούς – Το προφίλ της μαυροφορεμένης γυναίκας με τη μάσκα (video)

Η 34χρονη Ιωάννα νοσηλεύεται στην εντατική με πληροφορίες να λένε ότι έχει χάσει ήδη το ένα της μάτι και κινδυνεύει να χάσει και το άλλο, ενώ έχει εγκαύματα και στα χέρια.

34χρονη Ιωάννα

Ο πατέρας της  Ιωάννας ο οποίος μένει στην Αμφιλοχία όπως και όλοι οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας, δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά του. 

«Είναι στην εντατική το κοριτσάκι μου, της έριξαν οξύ στο πρόσωπο , δεν γνωρίζω πολλά ακόμα. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη στο παιδί μου. Εύχομαι να ακούσω καλά νέα από τους γιατρούς γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ποιος ήθελε να της κάνει κακό» λέει στο protothema.gr ο πατέρας της 34χρονης.

https://www.youtube.com/watch?v=iXXIcvRE_WI

https://www.youtube.com/watch?v=sFOvV0XDLus

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This