Σοκάρουν οι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν την επίθεση γυναίκας με βιτριόλι στην 34χρονη (video)

Must Read

Πάγωσε το πανελλήνιο στην είδηση ότι μια γυναίκα επιτέθηκε σε μια άλλη με βιτριόλι μέσα στη μέση του δρόμου!

Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν μπροστά στο ανείπωτο περιστατικό, περιγράφουν πώς η 34χρονη δέχτηκε επίθεση στην περιοχή της Καλλιθέας, το πρωί της Τετάρτης.

https://www.youtube.com/watch?v=nRVaL_7-XOs

Η 34χρονη εντυπωσιακή Ιωάννα όπως περιγράφει ένας μάρτυρας, κατευθυνόταν στην εργασία της όταν ξαφνικά στην είσοδο βρέθηκε μπροστά της μια γυναίκα ντυμένη στα μαύρα, φορώντας χειρουργική μάσκα, η οποία της έριξε μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού.

https://www.youtube.com/watch?v=xBafNrDTuRY

Τα ουρλιαχτά της Ιωάννας αναστάτωσαν την περιοχή καθώς προσπαθούσε να πλησιάσει το φαρμακείο που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, ενώ ο κόσμος που δεν είχε συνειδητοποιήσει τι συνέβη δεν ήξερε πώς να την βοηθήσει στην αρχή.

Ο άνδρας που μιλάει στην κάμερα και ήταν αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει ότι φώναζε να της βγάλουν τα ρούχα τα οποία έλιωναν πάνω στο σώμα της  και έκαιγαν και το κορμί της άτυχης γυναίκας.

https://www.youtube.com/watch?v=yWvDmmKURwE

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κόρη της φαρμακοποιού που στην προσπάθειά της να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε από το βιτριόλι κι εκείνη.

Η άτυχη Ιωάννα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου νοσηλεύεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση με βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο και στα χέρια. Δυστυχώς, η γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει χάσει το ένα της μάτι, ενώ κινδυνεύει να χάσει και το άλλο.

https://www.youtube.com/watch?v=f0_xRQycCCA

Η αστυνομία αναζητεί τη γυναίκα που έκανε την επίθεση και  ελέγχει και τα βίντεο από τις κάμερες που βρίσκονται στην γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες γνωρίζονταν και η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This