Αγανάκτηση Ασλανίδη για τα ψεύδη Μητσοτάκη: «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα αυτά! Αν τολμάει»

«Να μην πηγαίνει στο συγκεκριμένο κανάλι που μυρίζει βόθρο και να τα λέει εκεί»

Must Read

Ένα παλικάρι 26 χρονών, τον Δημήτρη, έχασε ο Παύλος Ασλανίδης στα Τέμπη και από εκείνη την ημέρα έχει ορκιστεί να φτάσει μέχρι τέλους την υπόθεση, προσπαθώντας να βρει δικαίωση στη μνήμη του γιου του.

Το έγκλημα που έγινε εκείνο το μοιραίο βράδυ και έκοψε το νήμα της ζωής σε 57 ανθρώπους, δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι συγγενείς των θυμάτων, οι οποίοι βρίσκουν απέναντί τους μια Κυβέρνηση αποφασισμένη για όλα, μια Κυβέρνηση που μόνος της στόχος, είναι να συγκαλύψει αυτό που πραγματικά συνέβη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

Όποιος είδε τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης, άκουσε πολλά και κατάλαβε ακόμα περισσότερα.

Ο Παύλος Ασλανίδης μιλώντας στο KontraNews έβαλε τα γέλια μόλις άκουσε ένα απόσπασμα των όσων είπε ο Πρωθυπουργός:

«… να τελειώνουμε επιτέλους μια και καλή με όλες αυτές τις απίστευτες θεωρίες συνομωσίας, οι οποίες ήταν και βαθύτατα, θα σας έλεγα, προσβλητικές και σε προσωπικό επίπεδο. Και οι οποίες τελικά το μόνο το οποίο επιτυγχάνουν είναι να διαρρηγνύουν τις όποιες σχέσεις εμπιστοσύνης έχουμε καταφέρει να οικοδομήσουμε μεταξύ μας. Ίσως αυτός είναι και ο σκοπός αυτών που τις διακινούν.
… Προς το παρόν αυτοί οι οποίοι ζητούν κάτι τέτοιο (σ.σ. προανακριτική επιτροπή) δεν έχουν καταθέσει σχετική πρόταση. Ας έρθουν να την καταθέσουν και θα τα συζητήσουμε όλα στη Βουλή.
… Μα δεν μπορώ να το γνωρίζω, γιατί δεν μπορώ να γνωρίζω ποιο είναι το κατηγορητήριο (σ.σ. σε ερώτηση για το αν θα πράξει τα δέονταν αν η δικαιοσύνη υποδείξει πολιτικά πρόσωπα της ΝΔ). Δεν στέλνεται κάποιος άνθρωπος στη Δικαιοσύνη χωρίς κατηγορητήριο. Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να συντάξει ένα κατηγορητήριο, το οποίο να αντέχει στη βάσανο αυτής της διαδικασίας, η Βουλή έχει υποχρέωση αυτό να το συζητήσει και θα το συζητήσει».

Ο χαροκαμένος πατέρας μετά το αυθόρμητο γέλιο, σχολίασε:

«Δεν πληροφορήθηκε σήμερα τι έγινε; (σ.σ. την εντολή της αντιεισαγγελέως Κατερίνας Μάτση) Δεν πληροφορήθηκε; Τριαντόπουλος, Ράπτη, Πλεύρης και Παπαδόπουλος, αυτό το φιντάνι από την Κοζάνη. Δεν τα πληροφορήθηκε αυτά; Δηλαδή πρέπει να πάμε στη Βουλή πάλι και να μπούμε σε διαδικασίες επιτροπών; Όχι κύριε Πρωθυπουργέ, θα κάνετε άρση της βουλευτικής ασυλίας και θα πάνε να καταθέσουν στον ανακριτή για το έγκλημα της κάλυψης».

Στη συνέχεια, ο Παύλος Ασλανίδης ύψωσε τους τόνους με αφορμή τα όσα θρασύτατα και αλαζονικά είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χρησιμοποιώντας την έκφραση «θεωρίες συνωμοσίας» για το μπάζωμα και την εκχωμάτωση στο σημείο του δυστυχήματος.

Είπε ο κ.Μητσοτάκης:

«Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, σίγουρα κάποια πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά. Αναφέρομαι, κυρίως, όχι στους χειρισμούς στο πεδίο. Αναφέρομαι κυρίως στην επικοινωνία και στην ανοχή την οποία δείξαμε στις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, οι οποίες δυστυχώς ρίζωσαν και έπεισαν ένα μεγάλο κομμάτι των συμπολιτών μας. Ότι έγινε «μπάζωμα» ή «ξεμπάζωμα», γιατί βλέπετε ότι αλλάζουν οι ορολογίες κάθε τρεις και λίγο

Όσο γνωρίζω εγώ, και νομίζω ότι γνωρίζω αρκετά, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα (σ.σ. σε ερώτηση για το αν έγινε κάτι τέτοιο). Αλλά αυτό θα το κρίνει τελικά η Δικαιοσύνη. Κανείς δεν θα πιστέψει ή λίγοι θα πιστέψουν αυτό το οποίο θα πω εγώ. Θα πιστέψουν, όμως, τη Δικαιοσύνη και τους πραγματογνώμονες οι οποίοι μπήκαν, και δεύτεροι, για να επιβεβαιώσουν αυτά τα οποία είπε ο πρώτος πραγματογνώμονας για το περιστατικό αυτό.
Και για την εξεταστική επιτροπή, γιατί φαντάζομαι ότι μπορεί να με ρωτήσετε, το πόρισμα της εξεταστικής, της πλειοψηφίας, είναι ένα συγκροτημένο κείμενο. Αλλά σίγουρα μπορεί…».

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Δημήτρη, μετά από αυτό, ξέσπασε κατά του Πρωθυπουργού:

«Μάλλον δεν γνωρίζει τίποτα. Εγώ του προτείνω και αυτού και του Τριαντόπουλου και όποιον άλλο θέλει, να έρθει με μας τους συγγενείς απέναντι, μόνο εμείς οι συγγενείς θα είμαστε. Ούτε δικηγόροι, ούτε τίποτα. Του κάνουμε ανοιχτή πρόταση να ‘ρθει να μας τα πει κατάμουτρα αυτά. Αν τολμάει να μας τα πει. Και να μην πηγαίνει στο συγκεκριμένο κανάλι που μυρίζει βόθρο και να τα λέει εκεί».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This