Καλλιάνος: «Πονάω! Θα κινηθώ σκληρά νομικά για τον θάνατο του πατέρα μου» – Επίθεση από τον Άδωνι

Ομολογεί το χάος ο Άδωνις και παραπονιέται που βγαίνουν στη δημοσιότητα μόνο... τα αρνητικά

Must Read

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στους αδερφούς Καλλιάνου και τον Άδωνι Γεωργιάδη, μετά την τραγική εξέλιξη του θανάτου του πατέρα του βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος κατήγγειλε πριν δύο 24ωρα ότι οι γιατροί στο Αττικόν αδιαφόρησαν για την επιδείνωση της υγείας του.

Καταρρακωμένος ο Γιάννης Καλλιάνος, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό οτι ο 79χρονος πατέρας του έφυγε από τη ζωή αφότου είχε εισαχθεί τελικά σε ΜΕΘ, ο ίδιος προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά όσων ευθύνονται για τον χαμό του αγαπημένου του προσώπου. Την ίδια στιγμή ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης εξαπολύει νέα πυρά μετά το ξέσπασμα του αδερφού του βουλευτή που μίλησε για κατάρρευση του ΕΣΥ. Υπενθυμίζεται ότι μετά τον θάνατο του πατέρα του Γ. Καλλιάνου ανακοινώθηκε ΕΔΕ.

«Δεν ξέρω που βρίσκομαι. Είμαι θολωμένος. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν έχω δύναμη να περπατήσω. Σκέφτομαι την οικογένειά μου, η ζωή θα συνεχιστεί αλλά ο πόνος θα μείνει. Δεν έχω βιώσει ξανά τέτοιο πόνο. Το έζησα σήμερα. Αν δεν χάσεις δικό σου άνθρωπο δεν καταλαβαίνει κανείς τον πόνο» δήλωσε ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στο Live News και τόνισε:

«Συγκεκριμένος άνθρωπος διευθυντής της αγγειοχειρουργικής μονάδας στο Αττικό νοσοκομείο, εκτιμούσε ότι είναι καλά, με άψογες εξετάσεις. Σχεδόν παρουσίαζαν τις εξετάσεις του ως εξετάσεις μωρού… Περίμενα κι εγώ να βγει από το νοσοκομείο μέχρι που ξεκίνησαν οι πρώτες δύσπνοιες και ήρθε και ο αδερφός μου από την Κύπρο, είναι καρδιολόγος και έχει σώσει χιλιάδες ανθρώπους» είπε και πρόσθεσε: «Ήξερε ακριβώς τα προβλήματα του. Έπεσε στα πόδια όλων και τους έλεγε ότι ο πατέρας μου δε θα αντέξει αν δεν μπει σε μονάδα αυξημένη φροντίδας» περιέγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος και πρόσθεσε ότι θα κινηθεί σκληρά νομικά:




«Έχω όλα τα μηνύματα στα χέρια μου. Όλα αυτά θα κατατεθούν στον κύριο Κούγια που θα αναλάβει την υπόθεση για να οδηγηθούν εκεί που πρέπει οι άνθρωποι που στέρησαν τη ζωή του πατέρα μου. Θα κινηθώ σκληρά νομικά, επιθετικά νομικά… Το «Αττικόν» τώρα είπε ότι είχε προβλήματα πολλά. Τότε γιατί μας έλεγαν ότι είναι καλές οι εξετάσεις του». Και κατέληξε ο κ. Καλλιάνος: «Έκανα τα πάντα να σώσω τον πατέρα μου. Δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν αυτοί που φταίνε για τον θάνατό του».

Επίθεση από Άδωνι που νίπτει τας χείρας του

Στην εκπομπή μίλησε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επιτέθηκε στον αδερφό του βουλευτή Χρήστο Καλλιάνο, με αφορμή τις δηλώσεις του για το διαλυμένο ΕΣΥ, ωστόσο στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τα πεπραγμένα του στο σύστημα υγείας, ομολόγησε ότι υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες οι ασθενείς δεν λαμβάνουν την απαραίτητη φροντίδα.

«Εγώ είμαι υπουργός Υγείας, δεν είμαι γιατρός δεν θα μπω σε ζητήματα ιατρικής κρίσης, δεν είναι δική μου δουλειά. Η ευθύνη του υπουργού είναι: Αν χρειάστηκε σύμφωνα με τους γιατρούς ΜΕΘ, υπήρχε; Υπήρχε. Γιατρό είχε να τον προσέχει; Είχε. Νοσηλευτές; Ναι. Οξυγόνο του έδωσαν όταν το χρειάστηκε; Ναι. Τα φάρμακα που χρειάστηκε να πάρει τα πήρε; Ναι. Αυτή είναι η δουλειά του κράτους και του υπουργού» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και παραδέχτηκε ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ «για να καταγραφούν τα πραγματικά περιστατικά ενόρκως και να μπορεί να ελεγχθεί δικαστικά και διοικητικά εάν η διαδικασία που προβλέπεται έχει τηρηθεί». Ο ίδιος υποστήριξε ότι σύμφωνα με την εικόνα που έχει από τη  διοίκηση του νοσοκομείου «έχουν τηρηθεί όλα τα πρωτόκολλα».

Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι όταν διασωληνώθηκε ο πατέρας του βουλευτή βρήκε αμέσως κρεβάτι, «άρα δεν υπήρχε ζήτημα έλλειψης του ΕΣΥ».




Ομολογεί το χάος ο Άδωνις και παραπονιέται που βγαίνουν στη δημοσιότητα μόνο… τα αρνητικά

«Άκουσα τη συνέντευξη του αδερφού του κ. Καλλιάνου και θέλω να του πω με πολύ σεβασμό, επειδή μίλησε απαξιωτικά για τους γιατρούς στην Ελλάδα. Θα μου επιτρέψεις να πω ότι δεν είναι αλήθεια. Το ΕΣΥ έχει καλούς γιατρούς και το Αττικόν είναι από τα καλύτερα νοσοκομεία που έχουμε. Ο δε συγκεκριμένος καθηγητής έχει εξαιρετικά καλή φήμη» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να παραδεχτεί στη συνέχεια ότι χειρουργεία καθυστερούν και ασθενείς δεν λαμβάνουν την απαραίτητη φροντίδα. Παραπονέθηκε μάλιστα που βγαίνουν στη δημοσιότητα μόνο τα… αρνητικά: «Το ΕΣΥ σώζει την ημέρα χιλιάδες ζωές. Χιλιάδες χειρουργούνται. Πράγματι και κάποιοι δεν χειρουργούνται στην ώρα τους, πράγματι και κάποια ραντεβού ακυρώνονται και κάποιοι δεν έχουν την φροντίδα που θα έπρεπε. Στη δημοσιότητα δεν βγαίνει ποτέ το πρώτο αλλά μόνο το δεύτερο» υποστήριξε.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αφήστε τα κλάματα και ενώστε όλοι τις φωνές σας μαζί με τους ευσυνείδητους ιατρούς νοσηλευτές, νοσηλεύτριες και απλούς πολίτες για να στείλουμε την χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων ετών εκεί που της αξίζει: Στον Καιάδα!!!!

    Δεν μπορείς να τα βάζεις με τούς γιατρούς καί νά υπηρετείς την κυβέρνηση και το σύστημα που διέλυσαν το ΕΣΥ!!!! Αυτό δεν το έκανε καμία κυβέρνηση μέχρι σήμερα!!!!

  2. Το ιατρικό σύστημα σε όλες τις εποχές σκότωνε με τον νόμο όπως λέμε και σπάνια πληρώνουν για τα οικτρά ιατρικά τους λάθη που υπό ΚΣ δεν θα έπρεπε να γίνονται.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This