Ένταση στις φυλακές Αλικαρνασσού – Αραβες κρατούμενοι έπαιξαν ξύλο με Έλληνες

Must Read

Μεγάλη ένταση στις φυλακές Αλικαρνασσού δημιουργήθηκε χθες το απόγευμα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούμενοι, άγνωστο ακόμα γιατί, είχαν έντονο επεισόδιο και πληροφορίες λένε πως ήρθαν στα χέρια!

Τα πνεύματα ηρέμησαν με παρέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, ενώ οι πηγές αναφέρουν ότι το επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ τριών Ελλήνων που εκτίουν ποινές για σοβαρά αδικήματα και τριών-τεσσάρων αλλοδαπών υπηκόων Αραβίας. Μάλιστα, οι τρεις Έλληνες, μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο, όπου τους έγιναν και ράμματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ένταση στις φυλακές, έγιναν εξονυχιστικοί έλεγχοι στα κελιά των κρατουμένων, ενώ και οι πτέρυγες έκλεισαν νωρίτερα για όλους τους κρατούμενους που επέστρεψαν στα κελιά τους άρον άρον.

Για το αιματηρό επεισόδιο έχει ενημερωθεί για την προανάκριση τόσο η αστυνομία όσο και ο Εισαγγελέας ενώ και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, παραμένουν για κάθε περίπτωση σε επιφυλακή. Σημειώνεται οτι οι δυνάμεις στην φυλακή μετά το επεισόδιο ενισχύθηκαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This