ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΤραγωδία στην Ηλιούπολη: Κατέληξε η 17χρονη που είχε πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Κατέληξε η 17χρονη που είχε πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας

Η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Πέμπτης

Βυθισμένη στο πένθος είναι η πολύπαθη οικογένεια της Ηλιούπολης μετά τον θάνατο της 17χρονης μαθήτριας που νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ, ύστερα από την πτώση της από ταράτσα πολυκατοικίας.

Η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Πέμπτης (14/05), έπειτα από πολυήμερη μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

  • Σε επίσημη ανακοίνωσή του, το νοσοκομείο ανέφερε:

«Σήμερα 14/05/2026 και ώρα 19:54 έχασε τη μάχη με τη ζωή η 17χρονη μαθήτρια που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας από 12/05/2026. Το Νοσοκομείο ΚΑΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της».

Η είδηση του θανάτου της προκαλεί βαθιά συγκίνηση, ενώ φίλοι, συμμαθητές και κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούν συγκλονισμένοι την εξέλιξη της τραγωδίας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Οι γιατροί είχαν δώσει σκληρή μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, καθώς έφερε πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά τραύματα από την πτώση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία που βύθισε στο πένθος δύο οικογένειες και ολόκληρη τη σχολική κοινότητα της Ηλιούπολης.

*Φωτογραφία EUROKINISSI

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης