Με βροχές και καταιγίδες υποδέχτηκε ο καιρός την πρώτη νύχτα επαναλειτουργίας της εστίασης στην Αττική

Must Read

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε το βράδυ της Δευτέρας την Αττική, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα, να προκαλούν, ως συνήθως, αρκετά προβλήματα στους δρόμους.

Όχι και η καλύτερη δυνατή κατάληξη, δηλαδή, για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της επαναλειτουργίας της εστίασης (εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, κλπ.), ιδίως από τη στιγμή που ο περισσότερος κόσμος, λόγω των μέτρων, κάθεται στα… τραπεζάκια έξω.

Σύμφωνα, πάντως, με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, από αύριο Τρίτη και σχεδόν μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, θα εκδηλωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας έντονες βροχοπτώσεις και τοπικά ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες, σε αρκετές περιπτώσεις, θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τόσο τα ηπειρωτικά όσο και τα νησιωτικά τμήματα, και όπως συνηθίζεται αυτήν την εποχή θα είναι πιο γενικευμένα από τις μεσημεριανές ώρες και μετά. Παράλληλα οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν σημαντική πτώση, ιδιαίτερα στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται βροχοπτώσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This