2-7-2020

Με βροχές και καταιγίδες υποδέχτηκε ο καιρός την πρώτη νύχτα επαναλειτουργίας της εστίασης στην Αττική

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε το βράδυ της Δευτέρας την Αττική, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα, να προκαλούν, ως συνήθως, αρκετά προβλήματα στους δρόμους.

Όχι και η καλύτερη δυνατή κατάληξη, δηλαδή, για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της επαναλειτουργίας της εστίασης (εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, κλπ.), ιδίως από τη στιγμή που ο περισσότερος κόσμος, λόγω των μέτρων, κάθεται στα… τραπεζάκια έξω.

Σύμφωνα, πάντως, με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, από αύριο Τρίτη και σχεδόν μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, θα εκδηλωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας έντονες βροχοπτώσεις και τοπικά ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες, σε αρκετές περιπτώσεις, θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τόσο τα ηπειρωτικά όσο και τα νησιωτικά τμήματα, και όπως συνηθίζεται αυτήν την εποχή θα είναι πιο γενικευμένα από τις μεσημεριανές ώρες και μετά. Παράλληλα οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν σημαντική πτώση, ιδιαίτερα στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται βροχοπτώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ