Καβγάς για τη βουτιά σκύλου σε συντριβάνι: Ο νταής έσπρωξε και έβρισε τη γυναίκα του (video)

Must Read

Viral έγινε τις τελευταίες ώρες στην δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok και απέσπασε πολλά σχόλια, ένα βίντεο από ένα περιστατικό που συνέβη πριν μερικά χρόνια στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Το βίντεο είχε καταγράψει νεαρός είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του και καθώς πέρασε από μια πλατεία, το τετράποδο βούτηξε στο συντριβάνι της περιοχής το οποίο όπως φαίνεται στην κάμερα είναι πολύ βρώμικο με θολά νερά.

Εκεί δέχτηκε παρατήρηση από ένα ζευγάρι που είχε μαζί του μικρά παιδιά και έναν άνδρα ο οποίος είναι ασαφές εάν ήταν γνωστός τους.

«Είναι σωστό αυτό τώρα;» ακούγεται να λέει η γυναίκα στον νεαρό.

«Γιατί τι σας ενοχλεί; Κάνετε μπάνιο εδώ; Γιατί δεν είναι σωστό;» απαντάει ο νεαρός, με τη γυναίκα να επιμένει ότι ο σκύλος βρομίζει το νερό.

«Αν δεν είχα τα παιδιά θα μάλωνα μαζί σου για το κοπρόσκυλο» επενέβη ο άντρας της έξαλλος.

«Κοπρόσκυλο δεν είναι» απαντάει ο νεαρός, «γιατί είναι εμβολιασμένο και έχει τα πάντα», με τη γυναίκα να συνεχίζει επιμένοντας ότι δεν είναι σωστό γιατί βάζουν τα χέρια τους τα παιδιά εκεί.

«Ελα ρε θα μαλώσω γ@μ@ τον Χριστό του» ακούγεται να ουρλιάζει ο άνδρας στη γυναίκα του και να την σπρώχνει μπροστά στα μάτια των παιδιών τα οποία αρχίζουν και κλαίνε. 

@pepe_alaniiΤα σχολια δικα σας…αν ειναι σωστο η οχι?????♬ πρωτότυπος ήχος – pepe_alanii

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This