ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΚρήτη: Με πλούσιο ποινικό παρελθόν η Ρομά μητέρα της 3χρονης και ο Πακιστανός σύντροφός της

Κρήτη: Με πλούσιο ποινικό παρελθόν η Ρομά μητέρα της 3χρονης και ο Πακιστανός σύντροφός της

Την ώρα που η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού ηλικίας τριών ετών από την Κρήτη που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ παραμένει κρίσιμη, οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το ποιον της μητέρας της και του Πακιστανού συντρόφου της σοκάρουν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» του MEGA, τόσο η 25χρονη Ρομά, όσο και ο αλλοδαπός 27χρονος, έχουν πλούσιο ποινικό παρελθόν, ενώ φέρεται να χρησιμοποιούν πάνω από μια ταυτότητες για να κυκλοφορούν.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ, ο 27χρονος Πακιστανός βαρύνεται με κατηγορίες για:

  • 04-2024 βιασμός κατά συναυτουργία και οπλοχρησία
  • 06-2024 κλοπή κατά συναυτουργία
  • 11-2024 κλοπή κατά συναυτουργία
  • 12-2024 ενδοοικογενειακή βία
  • 12-2024 κλοπή κατά συναυτουργία
  • 12-2024 ενδοοικογενειακή βία με σωματική βλάβη
  • 02-2025 δύο φορές για ενδοοικογενειακή βία
  • 03-2025 ενδοοικογενειακή βία
  • 04-2025 περί όπλων, βία κατά υπαλλήλων, απειλή, εξύβριση
  • 05-2025 αρπαγή ανηλίκων

Από την πλευρά της, η 25χρονη μητέρα του κοριτσιού κατηγορείται για:

  • 2021 σωματικές βλάβες
  • 2023 νόμος περί ναρκωτικών
  • 2023 εργαζόταν σε κέντρο διασκέδασης χωρίς υγειονομική κάρτα
  • 12-2024 ενδοοικογενειακή βία και υπεξαίρεση
  • 12-2024 ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη και εξύβριση
  • 02-2025 ενδοοικογενειακή βία και υπεξαίρεση
  • 02-2025 ενδοοικογενειακή βία

Στο μεταξύ, την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους -τρία από προηγούμενο σύντροφο εκείνης και ένα βρέφος που απέκτησαν μαζί- ζούσαν σε ένα ξύλινο παράπηγμα, που παραπέμπει σε… κοτέτσι, ο 27χρονος Πακιστανός, ο οποίος φέρεται να είναι ένας απλός εργάτης γης, ποζάρει στα social media με «φόντο» δεκάδες δεσμίδες με χρήματα και ανεβάζει βίντεο με τον ίδιο να κάνει βουτιές σε πισίνες και να οδηγεί πανάκριβα αυτοκίνητα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Φοβήθηκε ότι θα τον πιάσουν, γιατί δεν έχει χαρτιά»

Στην εκπομπή μίλησε ο αδερφός του 27χρονου, ο οποίος παραδέχθηκε πως εκείνος ήταν που τού έβγαλε το εισιτήριο για Αθήνα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο κατηγορούμενος προσπάθησε να ξεγελάσει τις Αρχές πως δεν θα βρίσκεται στην Κρήτη.

«Ένα παιδί έχουν μαζί. Όταν την γνώρισε, είχε τρία παιδιά. Μου είπε ότι εκείνος πήγε για δουλειά και τον πήρε τηλέφωνο η γυναίκα και τού είπε η μικρή δεν μίλαγε και πως κουνούσε μόνο τα χέρια και τα πόδια και να πάει, για να την πάνε στο νοσοκομείο. Αυτός πήγε. Η γυναίκα τού είπε πως τον ψάχνει η αστυνομία και αυτός φοβήθηκε. Τού έβγαλα εγώ εισιτήριο για την Αθήνα. Φοβήθηκε ότι θα τον πιάσουν, γιατί δεν έχει χαρτιά. Εμείς μάθαμε την επόμενη μέρα τι έχει συμβεί και πως έχει χτυπήσει η μικρή το κεφάλι. Τον ρώτησα τι έκανε εκείνος. Αυτός απάντησε ότι πήγε για δουλειά και μετά γύρισε και είδε τι έχει συμβεί και πως δεν έχει κάνει τίποτα» ανέφερε ο αδερφός του 27χρονου Πακιστανού.

*πηγή φωτογραφίας: neakriti.gr 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης