Μηχανόβιοι επιχείρησαν να ληστέψουν γυναίκα, μπροστά στο δίχρονο παιδί της!

Must Read

Σκηνές από εφιάλτη έζησε μία γυναίκα στην Αχαΐα, το όχημα της οποίας κυνήγησαν μανιασμένα επίδοξοι ληστές που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, με σκοπό να της αρπάξουν τα χρήματα για την καταβολή συντάξεων και επιδομάτων που μετέφερε προς τα Σαγέικα, όπου διατηρεί η ίδια κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ.!

Η οδηγός κατάφερε να ξεγλιστρήσει, κάνοντας ελιγμούς που θα ζήλευαν ακόμα και… ραλίστες, με την αγωνία της να έχει χτυπήσει «κόκκινο» καθώς στο πίσω κάθισμα βρισκόταν το 2 ετών παιδί της!

Όλα έγιναν την Παρασκευή στην εθνική οδό Πατρών–Πύργου, όταν δύο μαυροντυμένοι κουκουλοφόροι που επέβαιναν σε μία λευκή μηχανή μεγάλου κυβισμού, πλησίασαν το όχημα της γυναίκας, μόλις πέρασε τη Ράχη. Μάλιστα, πλησίασαν τόσο κοντά, που της χτύπησαν το τζάμι με ένα όπλο που κρατούσαν!

Σύμφωνα με το tempo24, κατά την διάρκεια του… κυνηγητού που κράτησε λίγα λεπτά, η γυναίκα υποστηρίζει ότι από την πλευρά των κουκουλοφόρων ακούστηκαν κρότοι που απέδωσε σε πυροβολισμούς στον αέρα. Όμως, οι έξυπνοι και ψύχραιμοι χειρισμοί της, αποδείχτηκαν σωτήριες για εκείνη και το παιδάκι της, ενώ οι κάτοικοι της Ράχης είχαν αντιληφθεί το τι συνέβαινε.

Καταδίωξη και μέσα στο κέντρο των Σαγέικων

Παρ’ όλα αυτά, οι δράστες επέμειναν να την καταδιώκουν, ακόμα και κι όταν εκείνη έφτασε στο κέντρο του χωριού Σαγέικα. Εκεί, όπως είπε ο σύζυγός της και αντιδήμαρχος του δήμου Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Μάλλιαρης, η γυναίκα του σταμάτησε έξω από ένα μανάβικο, ενώ ταυτόχρονα είχαν φτάσει στην περιοχή περιπολικά και μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας που «χτένιζαν» τα γύρω χωριά και εξακολουθούσαν επί ώρες να αναζητούν τους δύο μαυροφορεμένους κουκουλοφόρους, αν και ήταν πολύ πιθανό να έχουν επιβιβαστεί σε άλλο όχημα και να έχουν διαφύγει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα επέστρεφε με το όχημά της από την Κάτω Αχαΐα, όπου είχε παραλάβει από τα ΕΛ.ΤΑ. τα χρήματα των επιδομάτων και των συντάξεων, κάτι για το οποίο είχαν ενημερωθεί οι δράστες και της είχαν στήσει καρτέρι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This