2-7-2020

Σκηνικό τρόμου για γιατρό: Τρόφιμος ψυχιατρείου του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο!

Στιγμές τρόμου έζησε γιατρός σε ψυχιατρείο στην περιοχή της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας τρόφιμος του επιτέθηκε, κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο!

Το περιστατικό που σκόρπισε αναστάτωση στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος, συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν, υπό συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής, ο 52χρονος νοσηλευόμενος επιτέθηκε στον 58χρονο γιατρό και κατάφερε να τον τραυματίσει με το αιχμηρό αντικείμενο, που είναι άγνωστο πώς βρέθηκε στα χέρια του.

Την επίθεση αντιλήφθηκαν γρήγορα συνάδελφοι του γιατρού και μέλη του προσωπικού, η παρέμβαση των οποίων ήταν σωτήρια, καθώς κατάφεραν να τιθασεύσουν το μένος του ασθενούς και να τον ακινητοποιήσουν.

Στο ψυχιατρείο κλήθηκαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον 52χρονο, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και οπλοκατοχή. Μετά την επίθεση το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του, ούτε αν ο τραυματισμός του είναι ελαφρύς ή σοβαρός.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ασθενής επιτέθηκε σε γιατρό. Στο παρελθόν έχουν συμβεί αρκετά παρόμοια περιστατικά και πολλές φορές οι γιατροί έχουν βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να ανησυχούν για το τι τους επιφυλάσσει η βάρδιά τους και να σκέφτονται πόσο άσχημα μπορεί να εξελιχθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ