Σκηνικό τρόμου για γιατρό: Τρόφιμος ψυχιατρείου του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο!

Must Read

Στιγμές τρόμου έζησε γιατρός σε ψυχιατρείο στην περιοχή της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας τρόφιμος του επιτέθηκε, κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο!

Το περιστατικό που σκόρπισε αναστάτωση στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος, συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν, υπό συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής, ο 52χρονος νοσηλευόμενος επιτέθηκε στον 58χρονο γιατρό και κατάφερε να τον τραυματίσει με το αιχμηρό αντικείμενο, που είναι άγνωστο πώς βρέθηκε στα χέρια του.

Την επίθεση αντιλήφθηκαν γρήγορα συνάδελφοι του γιατρού και μέλη του προσωπικού, η παρέμβαση των οποίων ήταν σωτήρια, καθώς κατάφεραν να τιθασεύσουν το μένος του ασθενούς και να τον ακινητοποιήσουν.

Στο ψυχιατρείο κλήθηκαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον 52χρονο, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και οπλοκατοχή. Μετά την επίθεση το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του, ούτε αν ο τραυματισμός του είναι ελαφρύς ή σοβαρός.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ασθενής επιτέθηκε σε γιατρό. Στο παρελθόν έχουν συμβεί αρκετά παρόμοια περιστατικά και πολλές φορές οι γιατροί έχουν βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να ανησυχούν για το τι τους επιφυλάσσει η βάρδιά τους και να σκέφτονται πόσο άσχημα μπορεί να εξελιχθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαρία Καρυστιανού: «Να μας επιτραπεί να τιμωρηθούν οι ένοχοι, έχουμε το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη»

Αναφορά στην εμφάνισή της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, έκανε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, η...

More Articles Like This