Νέα στοιχεία για την υπόθεση με το βιτριόλι! Τι λέει ο μάρτυρας που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με την ύποπτη

Must Read

Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης της 34χρονης, που δέχτηκε βιτριόλι στην Καλλιθέα. Κάθε μέρα που περνάει έρχονται στο φως νέα στοιχεία στις αρχές που πιστεύουν πως σύντομα θα… ακουμπήσουν την δράστιδα.

Η αστυνομία έχει τη μαρτυρία ενός καταστηματάρχη της περιοχής ο οποίος  έπεσε μούρη με μούρη με μια μαυροφορεμένη και θεωρεί πως είναι αυτή που πέταξε το βιτριόλι στην Ιωάννα.  Μόλις έγινε το κακό ο μάρτυρας υποστήριξε πως είδε μια γυναίκα να απομακρύνεται την οποία μάλιστα προσπάθησε να σταματήσει.

Περιέγραψε μάλιστα στις αρχές τα χαρακτηριστικά της γυναίκας, την οποία υποστήριξε πως θα μπορούσε να αναγνωρίσει αν την έβλεπε ξανά:

«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. Σταμάτα εδώ της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε. Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά», είπε ο καταστηματάρχης.

Η γυναίκα με την περίεργη συμπεριφορά

Εκτός από τη μαρτυρία για την δράστιδα υπάρχει κι ένα νέο στοιχείο που εξετάζουν οι αστυνομικοί, ο οποίοι ερευνούν την υπόθεση και αφορά γυναίκα που έχει σχέση με άτομο το οποίο ανήκει στο επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε χθες στην εκπομπή της πως  η γυναίκα που θεωρείται βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μία πολύ προσωπική σχέση με άνδρα, ο οποίος ανήκει στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος και με τον οποίο η ύποπτη έχει αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, αλλά δεν είναι πλέον σύντροφοι.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, ο άνδρας είχε πει στην 34χρονη Ιωάννα για αυτήν την γυναίκα και την είχε περιγράψει ως ασταθή, σκληρό άνθρωπο και με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά και γείτονες της ύποπτης, επιβεβαίωσαν την περίεργη συμπεριφορά της, λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως τους χτυπά επίμονα τα κουδούνια τα ξημερώματα.

Οι δηλώσεις της θείας της 34χρονης

Η θεία της Ιωάννας που περνάει δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο, μίλησε για την 34χρονη σε τηλεοπτικό σταθμό: «Η Ιωάννα ήταν ένα αγαπητό παιδί, πρόσχαρο, ευγενικό και καλοσυνάτο. Δεν ξέρω τι συνέβη. Εγώ συνέχεια την συμβούλευα γιατί η μητέρα της είναι στο χωριό. Την είχα σαν κόρη μου και την αγαπούσα πάρα πολύ. Δεν μου είχε πει ότι την προβληματίζει κάτι ιδιαίτερα. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες την είδα κάπως και την ρώτησα τι συμβαίνει. Μου είπε ότι όλα ήταν καλά. Τόσο μίσος για την Ιωάννα δεν ξέρω γιατί.

 Πριν από δύο εβδομάδες δεν ήρθε για δουλειά, για να με βοηθήσει και να μου κάνει παρέα, αλλά δεν την ρώτησα πιο πολλά… Δεν μοιραζόταν μαζί μου πράγματα. Εγώ μερικά πράγματα τα καταλάβαινα. Δεν την ρώτησα ποιο θέμα την απασχολούσε… Με τη νέα της δουλειά ήταν πολύ ευχαριστημένη. Ήταν πολύ καλά… Ήταν πολύ προσεκτική και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Κλειστός άνθρωπος μπορεί να ήταν με τους συγγενείς, αλλά με τις φίλες θα έλεγε σίγουρα περισσότερα. Με την κόρη μου δεν έκανε ιδιαίτερη παρέα…», είπε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σκηνή που η Ιωάννα δέχτηκε στο πρόσωπο το βιτριόλι, όπως της την περιέγραψε η ίδια η 34χρονη όταν η θεία της την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο. «Μου είπε πως ανέβηκε μια κοπέλα από τα σκαλιά και μέχρι να αντιδράσει τις έριξε ένα υγρό στο πρόσωπο. Δεν ήξερε ακριβώς τι είναι. Ήθελε να κάνει σε κάποιον κακό. Δεν πρόλαβε να δει ποια ήταν το κορίτσι, όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν μου την περιέγραψε, αλλά μου είπε ότι φορούσε μάσκα…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This