5-7-2020

Οι τούρκοι προανήγγειλαν εισβολή στα Έξι Μίλια, θα δικαιωθούν ο Πατροκοσμάς και ο Γέροντας;

Είναι πραγματικά θαυμαστό το πως η σκληρή πραγματικότητα μπορεί να παραπέμψει στις προφητείες των Αγίων του ελληνισμού που είχαν γίνει δεκαετίες έως και αιώνες πριν.

Πριν από λίγο το newsbreak.gr αποκάλυψε τις τουρκικές προθέσεις, οι οποίες εκδηλώθηκαν επισήμως μέσω της εφημερίδας της κυβέρνησης, για γεωτρήσεις που δεν αναγνωρίζουν την ελληνική υφαλοκρηπίδα. Συγκεκριμένα για γεωτρήσεις που παραβιάζουν τα έξι μίλια.

Τα περιβόητα έξι μίλια στα οποία είχε αναφερθεί ο Πατροκοσμάς και είχε εξηγήσει αναλυτικά ο Άγιος Παΐσιος: «Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα Εξαμίλια, διότι τα Εξαμίλια δεν είναι ούτε χωριά ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας» εξηγούσε ο γέροντας Παΐσιος.

Μένει να δούμε εάν οι τούρκοι πραγματοποιήσουν την απειλή τους, και εάν οι έλληνες είναι αποφασισμένοι να δικαιώσουν τις προφητείες των Αγίων προγόνων τους. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι αν κάτι μας έχει διδάξει ιστορία μας είναι πως συν Αθηνά και χείρα κίνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ