Μάνα και κόρη επιχείρησαν να γεμίσουν την αγορά με πλαστά 50ευρά!

Must Read

Με πλαστά χαρτονομίσματα ήθελαν να γεμίσουν την αγορά μια μητέρα και η κόρης της, οι οποίες έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας στη Σπάρτη.

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, οι δύο γυναίκες, 62 και 29 ετών αντίστοιχα, πήγαν το απόγευμα της Δευτέρας σε κατάστημα στη Σπάρτη και προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν συναλλαγή μικρής αξίας, χρησιμοποιώντας ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Όμως, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κατάλαβε ότι δεν πρόκειται για γνήσιο χαρτονόμισμα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος Λακωνίας εντόπισαν και συνέλαβαν τις δύο γυναίκες μέσα σε αυτοκίνητο, οι οποίες είχαν καταλάβει τι θα γινόταν και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Έπειτα από την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή τους 22 αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ. Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο γυναίκες είχαν καταφέρει να κάνουν τρεις ακόμα συναλλαγές με τα πλαστά ευρώ στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας και στην Πελλάνα Λακωνίας, ενώ η «χάρη» τους είχε φτάσει μέχρι και το Πέραμα Αττικής.

Οι δύο συλληφθείσες θα περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεσή τους, με σκοπό να εξακριβώσουν την τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοια αδικήματα, καθώς και το πώς προμηθεύτηκαν τα πλαστά χαρτονομίσματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This