Ψάχνει «σωσίβιο» η Γιάννα για το αποτυχημένο «Ελλάδα 2021» στον Αλέξη Τσίπρα

Must Read

Είδε κι απόειδε ότι η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» κατευθύνεται πλησίστια στην ξέρα της παγερής αδιαφορίας των Ελλήνων η πρόεδρος Γιάννα Αγγελοπούλου και ανακοίνωσε κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς, μπας και σωθεί το εγχείρημά της από την ανυποληψία και την αμετακίνητη καχυποψία ότι μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 βρισκόμαστε μπροστά σε ακόμα μια μεγάλη αρπαχτή.

Η πρόεδρος της Επιτροπής εγκαινίασε από σήμερα έναν μαραθώνιο συναντήσεων προκειμένου να ξεβαλτώσει η διοργάνωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από το ανεπανάληπτο 1821, που από το ξεκίνημά της έδειξε να βουλιάζει στη γενική αδιαφορία και στα δυσεπίλυτα οικονομικά προβλήματα.

Σκοπός των συναντήσεων είναι να ενημερώσει την πολιτική ηγεσία για το μέχρι τώρα… έργο της Επιτροπής και τους στόχους του επόμενου διαστήματος.

Πρώτη στάση η Κουμουνδούρου και ο ΣΥΡΙΖΑ

Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε ο κύκλος των επαφών της κ.Αγγελοπούλου, η οποία τόνισε: «Στόχος μας είναι να αναζητήσουμε συγκλίσεις και να αναδείξουμε όσα ενώνουν τους Έλληνες» (σ.σ. νωρίς το θυμήθηκε…)

Αφού τον ενημέρωσε για τα σχέδια της Επιτροπής και άκουσε τις προτάσεις του, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» μίλησε και για το μέλλον: «Όλοι, με αυτοπεποίθηση θα γιορτάσουμε το 2021. Όσα συνέβησαν στην Ελλάδα έχουν μεγάλη σημασία. Η Ελλάδα είναι όρθια και αυτό ας το δούμε σαν ένα παράθυρο για το μέλλον, για την προετοιμασία της χώρας τα επόμενα χρόνια».

Ακολούθως, έχουν προγραμματιστεί οι εξής συναντήσεις:

  • Αύριο, Τετάρτη 10 Ιουνίου, ώρα 3 μ.μ., με την πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά στο γραφείο της, στη Βουλή.
  • Πέμπτη 11 Ιουνίου, ώρα 5 μ.μ., με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στον Περισσό.

Υπενθυμίζεται ότι η (υπέρμετρα) φιλόδοξη πρόεδρος υποχρεώθηκε πρόσφατα να μαζέψει άρον άρον τις εθνομηδενιστικές απόψεις που μετέδωσε το διαφημιστικό της φιλμάκι, από το οποίο απουσίαζαν ο σταυρός και η ελληνική σημαία. (Θαρρείς και οι σκληροτράχηλοι καπεταναίοι του απελευθερωτικού αγώνα ορκίζονταν πάνω σε χαρτομάντιλα…) «Έχουμε σημαία» είπε μετά την κατακραυγή. «Μας συγκινεί η σημαία μας, η σημαία έχει σταυρό, ριγούμε όταν τη βλέπουμε από συγκίνηση». Γνωρίζοντας ότι έχει ήδη προσβάλει (μέσω ορισμένων ανεκδιήγητων συνεργατών της) τον πατριωτισμό των Ελλήνων, χαρακτήρισε λάθος την ανάρτηση κάποιου (ασήμαντου να αναφερθεί) από αυτούς που έκανε λόγο για «ουδετεροπατρία» και «Έλληνες των τελευταίων 200 χρόνων»!

Στην παρουσίαση του προγράμματός της την περασμένη Τετάρτη εξήγησε ότι το 75% αυτού θα έχει χειροπιαστό αποτύπωμα. Αυτό ακριβώς φοβόμαστε…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This