Φοιτήτρια επαναπατρίστηκε από το Λονδίνο, έσπασε την καραντίνα κάνοντας πάρτι, έχει κορωνοϊο και τώρα… τρέχουν όλοι

Must Read

Βίλα σε προάστιο της Θεσσαλονίκης φιλοξένησε τις προηγούμενες ημέρες πάρτι εορτασμού της επιστροφής φοιτήτριας που επαναπατρίστηκε από το Λονδίνο.

Γόνος εύπορης οικογένειας, σύμφωνα με το Open TV, η φοιτήτρια επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από περίπου 10 ημέρες και παρόλο που έπρεπε να μείνει σε καραντίνα και ήδη μετρούσε ένα πρόστιμο 5000 επειδή απουσίαζε από την οικία της σε έλεγχο που έγινε, δεν το έκανε.

Αντίθετα, παρουσία περίπου 30 νεαρών ατόμων από επίσης εύπορες οικογένειες, συγκεντρώθηκαν στην πολυτελή βίλα της οικογένειας της φοιτήτριας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης για να παρτάρουν, με ξεχωριστό event μάλιστα, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Λίγο μετά το πάρτι η φοιτήτρια παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης και πήγε στο νοσοκομείο, όπου μετά από τεστ βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Μάλιστα, το ΑΧΕΠΑ αναμένεται σήμερα να βγάλει επίσημη ενημέρωση για το θέμα, καθώς τα συμπτώματα της κοπέλας είναι πολλά.

Όσο για την ιχνηλάτηση των επαφών της και των… επαφών των επαφών της; Από που να πρωτοξεκινήσουν και οι αρμόδιοι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This