Σε ποιες περιοχές της Αττικής θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο

Must Read

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Ιουλίου στα οδικά τμήματα, Δήμων Ν.Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας, Φιλοθέης/Ψυχικού, Αμαρουσίου, Ν. Ιωνίας και Αγ. Αναργύρων/Καματερού, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης εγκαταστάσεων πεδίου (κάμερες παρακολούθησης CCTV), ως εξής:

• Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο αριστερό άκρο του οδοστρώματος της οδού Αγ. Αναργύρων (Δεκελείας), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Αχαρνών, μέγιστου μήκους 80μ., εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα.

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Λ. Καποδιστρίου, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ρούμελης, μέγιστου μήκους 80μ., εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 09.00 το πρωί έως 17.00 το απόγευμα.

• Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Κηφισού, στο ύψος της οδού Λ. Κατσώνη, μέγιστου μήκους 80μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, από τις 09.30 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι.

Διακοπή κυκλοφορίας και στο Παλαιό Φάληρο

Λόγω της διεξαγωγής του αγώνα τριάθλου «Nuventi Races» την Κυριακή 14 Ιουλίου από τις 08.30 έως τις 11.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς μέσα στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Π. Φαλήρου, ως εξής:

• Ανώνυμη οδός μπροστά από το ¨ΑΒΕΡΩΦ¨, σε όλο το μήκος της.
• Μωραϊτίνη, σε όλο το μήκος της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This