Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Must Read

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα που αρχίζει οι Κριοί βρίσκονται σε συναισθηματική ανασφάλεια, η οποία όμως σταδιακά βελτιώνεται. Αυτό ίσχυε και πριν από λίγες ημέρες, κυρίως για όσους ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο. Ενα νέο πρόσωπο ίσως έρθει στη ζωή σας, όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, αν δεν έχει ήδη έρθει τις τελευταίες δέκα ημέρες, ενώ εσείς του τρίτου δεκαημέρου διανύετε μια εβδομάδα σταθερότητας. Σε γενικές γραμμές η περίοδος είναι καλή σε θέματα επαγγελματικά αλλά σε και θέματα υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι Ταύροι έχουν μπει από τις αρχές Ιουλίου σε μια περίοδο που θα τους φέρει τα πάνω κάτω. Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να προσέξετε λίγο περισσότερο τα νέα ανοίγματα και τις συμφωνίες. Καλό θα ήταν να διαβάσετε τις λεπτομέρειες πριν υπογράψετε. Οσοι έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο έχουν να ζήσουν ευχάριστες ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους. Αλλά και οι αδέσμευτοι θα κάνουν τώρα νέες γνωριμίες. Οπως πάντα, λίγη προσοχή απαιτούν τα αιματολογικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για εσάς τους Διδύμους είναι εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές, αλλά θα υπάρξουν προτάσεις και μάλιστα μπορεί να τις δεχτείτε από άτομα που δεν περιμένατε. Τα οικονομικά σας έχουν σταθερότητα. Αναμένονται καινούργιες επαγγελματικές εμπειρίες και ανοίγματα. Στον έρωτα υπάρχουν εξελίξεις και πιθανότατα να κάνετε μια καινούργια γνωριμία. Προσοχή χρειάζεται το νευρικό σας σύστημα (το έχετε… τεντώσει τον τελευταίο μήνα), γιατί έχετε πολλά νεύρα, τα οποία πρέπει να μάθετε να ελέγχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενική βελτίωση αρχίζει από σήμερα για τους Καρκίνους, ύστερα από μια δύσκολη εβδομάδα. Θα αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα μόνο στα επαγγελματικά, αλλά σίγουρα τα προσωπικά σας έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Ισως ένα νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σας να σας ανανεώσει. Ολα τα δύσκολα περνάνε και όλα ξεπερνιούνται, με καλή διάθεση και ισχυρή θέληση. Μην το βάζετε ποτέ κάτω. Είστε πάντα ρομαντικοί και ευαίσθητοι και αυτό σας φορτίζει συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ
Για εσάς το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος της χρονιάς. Κανονίστε τώρα τις διακοπές σας και αφεθείτε ελεύθεροι. Μη νομίζετε ότι με το να κάθεστε στο σπίτι θα καταφέρετε να εξουσιάσετε τον κόσμο. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να διασκεδάσετε όσο περισσότερο μπορείτε. Βρίσκεστε πολλές φορές σε έκσταση. Αυτό το διάστημα η σεξουαλική σας λίμπιντο είναι αυξημένη στον μέγιστο βαθμό. Εχετε να δώσετε και να λάβετε αγάπη. Η υγεία σας είναι πάρα πολύ καλή, χωρίς προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι εκδρομές και τα ταξίδια ευνοούνται, και κάτι που σχεδιάζατε εδώ και καιρό γίνεται τώρα πραγματικότητα. Καλό θα ήταν να φύγετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, γιατί έχετε κουραστεί πάρα πολύ. Είστε εργασιομανείς και δεν καταλαβαίνετε πότε να σταματήσετε, κατά συνέπεια ένα ταξίδι θα ήταν η καλύτερη λύση. Αν και ένα δικό σας άτομο μπορεί να σας παραμελεί, έχετε εναλλακτικές λύσεις, οπότε αναζητήστε αλλού συντροφιά, ώσπου να στρώσει η κατάσταση με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ
Αν και έχετε προβληματιστεί πολύ τώρα τελευταία, προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι. Κάνετε πάρα πολλές δουλειές ταυτοχρόνως, όμως τίποτε από όλα αυτά δεν είναι σημαντικό. Καλύτερα να επιλέξετε ένα πράγμα και να ασχοληθείτε σοβαρά μαζί του, παρά με εκατό παράλληλα και ουσιαστικά να μην αποδίδετε πουθενά. Είσαστε πολύ σκεφτικοί και προβληματίζεστε για καθετί που σας συμβαίνει. Δείξτε ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά. Η υγεία σας είναι πολύ καλή, αλλά αποφύγετε το αλκοόλ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συνεργασίες σας και τα επαγγελματικά σας θέματα βαίνουν καλώς, αλλά θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Αν έχετε λάβει τώρα κάποια χρήματα, σκεφτείτε πώς και πού θα τα επενδύσετε. Το ταίρι σας σάς ακούει υπομονετικά, αλλά μην το παρακάνετε με την γκρίνια. Ολα θα φτιάξουν προς το τέλος του καλοκαιριού, θα το δείτε. Προσέξτε την υγεία σας και ειδικά τις παθήσεις του ουροποιητικού και κυκλοφορικού συστήματος, στα οποία έχετε ευαισθησία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα νεύρα σας τον τελευταίο καιρό δεν είναι ό,τι καλύτερο. Αυτό ανησυχεί τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, ειδικά αυτούς που σας αγαπούν και τους οποίους έχετε παραμελήσει. Τα επαγγελματικά σας είναι καλά, τα αισθηματικά σας βελτιώνονται, κατά συνέπεια δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζετε. Οι καβγάδες δεν λείπουν και γίνονται εντονότεροι όσο δεν μπορείτε να ελέγξετε τα νεύρα σας και χάνετε την αυτοκυριαρχία σας. Ηρεμήστε και προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Η εβδομάδα δεν έχει πολλές αλλαγές. Η σταθερότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Μην περιμένετε συγκλονιστικές αλλαγές τώρα. Αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό. Το καλοκαίρι έχει μόλις αρχίσει και όσοι είστε δεσμευμένοι καλό θα ήταν να αποδράσετε για λίγο από τα τείχη της πόλης. Αλλάξτε περιβάλλον και πηγαίνετε ένα ρομαντικό ταξίδι ή οργανώστε ένα ρομαντικό δείπνο για τους αγαπημένους σας. Χαρείτε κάθε στιγμή και μην αναλώνεστε σε πράγματα που δεν αξίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βγήκατε τελείως έξω από τα συνηθισμένα κι αυτό σας γέμισε ανασφάλεια. Εχετε φορτώσει το πρόγραμμά σας με επαγγελματικές υποχρεώσεις και έχετε παραμελήσει την προσωπική σας ζωή, με αποτέλεσμα αυτό να σας προκαλεί εκνευρισμό. Σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε, γιατί η αναποφασιστικότητα και η αναβλητικότητά σας επηρεάζουν και άλλους ανθρώπους, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν την υπομονή και τελικά να σας εγκαταλείψουν, με αποτέλεσμα να μείνετε μόνοι.

ΙΧΘΥΕΣ
Καλοί μου Ιχθύες, ζείτε στον δικό σας κόσμο, όπως πάντα. Τα ροζ συννεφάκια δεν λείπουν ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι κουραστήκατε πολύ την προηγούμενη εβδομάδα, κυρίως σωματικά. Ενα πρόσωπο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος σας προβληματίζει, αλλά κάντε υπομονή. Το πρόβλημα μάλλον είναι χρόνιο και ξέρετε πώς να το αντιμετωπίσετε. Η υγεία σας είναι πολύ καλή, αλλά θα πρέπει να ξεκουραστείτε και να ταξιδέψετε για να ηρεμήσετε. Δείξτε ψυχραιμία, γιατί όλα θα βελτιωθούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This