Πέμπτη 13/5/2021

Athens is Back: «Συμμαχία» Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου για τη στήριξη των επιχειρήσεων της πρωτεύουσας

O Δήμος Αθηναίων ενώνει τις δυνάμεις του με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών και παρουσιάζει την πρωτοβουλία «Athens is Back», με στόχο να στηρίξει κάθε μικρή και μεγάλη επιχείρηση της πρωτεύουσας.

Από σήμερα Τρίτη, 16 Ιουνίου, όλες οι επιχειρήσεις και οι πολιτιστικοί φορείς που δραστηριοποιούνται και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας, καλούνται να προβάλλουν τις τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις τους μέσα από τη δυναμική πλατφόρμα www.athensisback.gr, δίνοντας έτσι σε κατοίκους και επισκέπτες ένα επιπλέον κίνητρο να βγουν έξω, να κάνουν τις αγορές τους και να διασκεδάσουν στην πόλη, τηρώντας πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας και τις προβλεπόμενες οδηγίες για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Athens is Back

Η δράση, που υλοποιείται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, θα παραμείνει ενεργή για τρεις μήνες και θα ολοκληρωθεί στις 16 Σεπτεμβρίου 2020. Η πλατφόρμα «Athens is Back» βρίσκεται από σήμερα στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου επιχειρηματία που θέλει να δηλώσει συμμετοχή και να μάθει όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με την ανάρτηση των προσφορών του.

Athens is Back

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανακοινώθηκε σήμερα, μετά την συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρο Καφούνη, και τα μέλη του Δ.Σ.

Μπακογιάννης πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών
Κώστας Μπακογιάννης, Σταύρος Καφούνης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ