Athens is Back: «Συμμαχία» Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου για τη στήριξη των επιχειρήσεων της πρωτεύουσας

Must Read

O Δήμος Αθηναίων ενώνει τις δυνάμεις του με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών και παρουσιάζει την πρωτοβουλία «Athens is Back», με στόχο να στηρίξει κάθε μικρή και μεγάλη επιχείρηση της πρωτεύουσας.

Από σήμερα Τρίτη, 16 Ιουνίου, όλες οι επιχειρήσεις και οι πολιτιστικοί φορείς που δραστηριοποιούνται και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας, καλούνται να προβάλλουν τις τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις τους μέσα από τη δυναμική πλατφόρμα www.athensisback.gr, δίνοντας έτσι σε κατοίκους και επισκέπτες ένα επιπλέον κίνητρο να βγουν έξω, να κάνουν τις αγορές τους και να διασκεδάσουν στην πόλη, τηρώντας πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας και τις προβλεπόμενες οδηγίες για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Athens is Back

Η δράση, που υλοποιείται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, θα παραμείνει ενεργή για τρεις μήνες και θα ολοκληρωθεί στις 16 Σεπτεμβρίου 2020. Η πλατφόρμα «Athens is Back» βρίσκεται από σήμερα στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου επιχειρηματία που θέλει να δηλώσει συμμετοχή και να μάθει όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με την ανάρτηση των προσφορών του.

Athens is Back

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανακοινώθηκε σήμερα, μετά την συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρο Καφούνη, και τα μέλη του Δ.Σ.

Μπακογιάννης πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών
Κώστας Μπακογιάννης, Σταύρος Καφούνης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This