Κοζάνη: Τους οίκους ανοχής απολυμαίνει και την πελατεία περιμένει! (video)

Must Read

Όπως όλοι, πλέον, γνωρίζουμε, τη Δευτέρα που μας πέρασε πελάτες άρχισαν να υποδέχονται εκ νέου και οι… οίκοι ανοχής!

Ωστόσο, επειδή τα πράγματα παραμένουν σοβαρά (όπως λέει και η Βίκυ), τα σπίτια με τα «κόκκινα φανάρια» είναι αναγκασμένα να λαμβάνουν και εκείνα τα μέτρα τους, ώστε να αποφύγουν τυχόν κρούσματα ου νέου κορωνοϊού.

Όπως, για παράδειγμα, φημισμένο «μαγαζί» στην περιοχή της Κοζάνης, στην επίσημη σελίδα του οποίου στο Facebook, φρόντισαν να μας αποδείξουν το πόσο σοβαρά έχουν λάβει υπόψιν τους τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ, αναρτώντας βιντεάκια από τη… σχολαστική απολύμανση που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του, το πρωί της Δευτέρας!

  • Δείτε τα βίντεο:

Και επειδή, σύμφωνα με τις οδηγίες που ισχύουν πλέον, ο χρόνος είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος, ακολουθεί αναλυτικός πίνακας με το ποιες… στάσεις θα επιτρέπονται:

καμα σουτρα κορωνοιου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This