Οδηγίες για «στάσεις και… αποστάσεις» στους οίκους ανοχής! Ποιος τις σκέφτηκε και σε ποιόν κάνουν πλάκα;

Must Read

Μαζί με αρκετές υπηρεσίες και επιχειρήσεις, ανοίγουν τη Δευτέρα και οι οίκοι ανοχής. Τα νέα δεδομένα και οι οδηγίες προφύλαξης (από τον κορωνοϊό) για τα εργαζόμενα άτομα, αλλά και για τους πελάτες έχουν αρκετό… ενδιαφέρον και εξάπτουν την φαντασία!

Ήδη με την ανακοίνωση των δέκα οδηγιών, εκπρόσωποι των εργαζόμενων εξέφρασαν απορίες και ενστάσεις για το πως θα μπορέσουν να υλοποιηθούν αρκετές από αυτές. Π.χ. στην Αθήνα το 99% των οίκων ανοχής δεν είναι νόμιμοι και η οδηγία για «αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή», ήδη προκαλεί «πονοκεφάλους».

Να μη μιλήσουμε καν για την υποχρέωση «τήρησης πελατολογίου», με το μικρό όνομα και το τηλέφωνο επικοινωνίας του πελάτη, στοιχεία τα οποία θα διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες, σε περίπτωση που χρειαστεί εντοπισμός και ιχνηλάτηση μετά από θετικό κρούσμα.

Οι πιο… πιπεράτες οδηγίες

Εμείς διαβάζοντας τις οδηγίες αναρωτηθήκαμε ποιος τις σκέφτηκε και σε ποιον ήθελε να κάνει πλάκα;

Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο…

  • Πλύσιμο χεριών πριν και μετά από κάθε πελάτη… (σ.σ. άντε πες αυτό είναι αυτονόητο)
  • Αποφυγή περιττής φυσικής επαφής -όπως η χειραψία- (σ.σ. αλήθεια τώρα;)
  • Χρονική διάρκεια παροχής υπηρεσιών όχι πάνω από 15 λεπτά ανά πελάτη (σ.σ. σαν το φαστ φουντ ένα πράγμα)
  • Όχι στην παροχή υπηρεσίας με δύο πελάτες ή περισσότερους (σ.σ. σωστά, αποφεύγουμε τον συνωστισμό)
  • Να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή (σ.σ. σαν την εκπαίδευση εξ αποστάσεως ένα πράγμα)
  • Να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου (η απόσταση από τον αγκώνα ως τον καρπό)  μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας (σ.σ. το μέγεθος μετράει)
  • Εργαλεία μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων (σ.σ. πόσιμων όμως;)
  • Χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας συνίσταται για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων (σ.σ. ώπα συμβουλές και για μάσκα σούτρα! Γιατί μη ιατρικής βρε παιδιά; Κι αν θέλουν να παίξουν το γιατρό;)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This