Δευτέρα 17/5/2021

Ραντεβού «θανάτου» ανάμεσα σε μαθητές στου Ζωγράφου με στυλιάρια, μαχαίρια και ξύλα (video)

Ο χουλιγκανισμός ανάμεσα σε μαθητές καλά κρατεί!

Τα φαινόμενα διαπληκτισμών ανάμεσα σε μαθητές είναι δυστυχώς συνηθισμένο φαινόμενο σε σχολεία και γειτονιές, αιώνες τώρα. Τα τελευταία χρόνια με τη βία και το bullying να έχει υπεισέλθει για τα καλά όχι μόνο στις ταινίες δράσεις και τα videogames αλλά και στην πραγματική ζωή, τα «ραντεβού» για αψιμαχίες μετατρέπονται σε ραντεβού «θανάτου»!

Το βράδυ της Τετάρτης, δυο ομάδες ανήλικων μαθητών οπλίστηκαν με μαχαίρια, στυλιάρια και ξύλα και συναντήθηκαν σε περιοχή του Ζωγράφου για να λύσουν τις διαφορές τους με τρομοκρατικές μεθόδους που είναι ικανές να κοστίσουν ζωές.

Κάτοικοι της οδού Σπανοβαγγέλη στου Ζωγράφου άκουσαν τον διαπληκτισμό μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα και έντρομοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους καταγράφοντας με τα κινητά τους ανήλικους που έσπαγαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα για να τρομοκρατήσουν την άλλη ομάδα. 

Από την αποτρόπαια μάχη ένας μαθητής μαχαιρώθηκε στο πόδι και και νοσηλεύεται στο «Γεννηματάς», ενώ οι κάτοικοι αναφέρουν στο ethnos.gr ότι τέτοια περιστατικά είναι συχνό φαινόμενο στη γειτονιά. 

Τι συμβαίνει με τη νεολαία μας και γιατί οι γονείς είναι απόντες; Το οικογενειακό περιβάλλον σίγουρα μπορεί να αντιληφθεί ότι κάτι πηγαίνει λάθος, εφόσον ενδιαφέρεται για τη συμπεριφορά και το ήθος των ανηλίκων που πάνω στην πιο τρυφερή τους ηλικία, μαθαίνουν να εκφράζονται με βίαιες και θανατηφόρες πρακτικές.  Είναι αυτοί οι εγκληματίες του αύριο;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ