Δέκα νταήδες έκαναν τόπι 52χρονο στην Καλαμάτα για το… πάρκινγκ

Must Read

Θύμα ξυλοδαρμού από τουλάχιστον δέκα (!) νταήδες έπεσε ένας 52χρονος άνδρας στην Καλαμάτα, με αφορμή μια… παρατήρηση που έκανε σε έναν από αυτούς για το σημείο όπου πάρκαρε!

Όλα άρχισαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην κοινότητα Ασπροπουλιά του Δήμου Καλαμάτας, όταν ένας άγνωστος άνδρας πάρκαρε μπροστά από το σπίτι του 52χρονου, με αποτέλεσμα να κλείσει την είσοδο του πάρκινγκ.

Τότε, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τού ζήτησε να πάει λίγο πιο κάτω για να μην εμποδίζει την πρόσβαση, με συνέπεια να αρχίσει ένας έντονος διαπληκτισμός.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου εξοργίστηκε τόσο ώστε άρχισε να γρονθοκοπεί τον άτυχο 52χρονο και μάλιστα μπροστά στα μάτια της συζύγου του και των τριών παιδιών του! Σαν να μην έφτανε αυτό, τον δράστη έτρεξαν να βοηθήσουν οι θαμώνες ενός κοντινού καφενείου, οι οποίοι άρχισαν και αυτοί να χτυπούν ανελέητα τον 52χρονο!

Οι δράστες, οι οποίοι ήταν Ρομά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τράπηκαν σε φυγή προτού φτάσουν οι δυνάμεις της Αστυνομίας, τις οποίες ειδοποίησε η σύζυγος του θύματος όταν είδε τους περίπου δέκα θαμώνες του καφενείου να πλησιάζουν τον άντρα της με άγριες διαθέσεις.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με πολλαπλά τραύματα, μεταξύ αυτών κάταγμα στο ζυγωματικό και εξάρθρωση στον αγκώνα!

Στο πλάι του 52χρονου βρίσκεται η οικογένειά του, η οποία προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της επίθεσης, ενώ η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This