ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΒελόπουλος: «Να κοπεί τώρα κάθε βοήθεια στην Ουκρανία – Η Ελληνική Λύση θα θάψει το διεφθαρμένο σύστημα»

Βελόπουλος: «Να κοπεί τώρα κάθε βοήθεια στην Ουκρανία – Η Ελληνική Λύση θα θάψει το διεφθαρμένο σύστημα»

Καμία ικανοποίηση από τη «δήθεν συγγνώμη»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στο σύνολο του πολιτικού κατεστημένου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από το ουκρανικό drone που εντοπίστηκε έμφορτο με εκρηκτικά στη Λευκάδα. Ο κ. Βελόπουλος εμφανίστηκε εξαιρετικά επικριτικός απέναντι στη στάση της Αθήνας μετά την επίσημη συγγνώμη που ζήτησε η Ουκρανία, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα πολιτικής κυριαρχίας, προβλέποντας την κατάρρευση του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού.

Αιχμές για την Ουκρανία και την κυβέρνηση

Αναφερόμενος στη διπλωματική διαχείριση του περιστατικού με το θαλάσσιο drone, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απαίτησε την άμεση και οριστική διακοπή κάθε είδους βοήθειας προς την Ουκρανία. Σχολιάζοντας σκωπτικά τη δημόσια μεταμέλεια του ουκρανικού Υπουργείου Εξωτερικών, σημείωσε με νόημα ότι από τότε που εφευρέθηκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο, καταλογίζοντας ευθύνες πρωτίστως στην ελληνική κυβέρνηση που δηλώνει ικανοποιημένη με μια απλή ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο, η Ελλάδα οφείλει να κόψει αμέσως όλα τα κονδύλια προς τους Ουκρανούς, τους οποίους χαρακτήρισε «φίλους των Τούρκων και εχθρούς της Ελλάδος». Όπως εξήγησε, η εχθρική αυτή στάση δεν αποδεικνύεται μόνο από την επικίνδυνη πλεύση του οπλισμένου drone στα ελληνικά χωρικά ύδατα, αλλά και από τη διαχρονική και σταθερή στάση που κρατά το Κίεβο στο Κυπριακό ζήτημα.

Πολιτικός πανικός και «παρασκηνιακά παιχνίδια απελπισίας»

Περνώντας στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό, ο Κυριάκος Βελόπουλος περιέγραψε το υπάρχον σύστημα ως έναν «χυλό και πολτό» που βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτου πανικού. Όπως υποστήριξε, οι Έλληνες πολίτες έχουν πλέον αντιληφθεί τα παρασκηνιακά παιχνίδια απελπισίας που εξυφαίνονται, την ώρα που ο σημερινός πρωθυπουργός βρίσκεται σε τροχιά αποδρομής και μετατρέπεται σταδιακά σε «τέως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο στόχαστρο του προέδρου της Ελληνικής Λύσης βρέθηκαν τόσο οι παλαιότεροι πολιτικοί αρχηγοί που κατέστρεψαν τη χώρα και επιχειρούν να επιστρέψουν, όσο και ορισμένα «δήθεν νέα κόμματα». Κατήγγειλε μάλιστα ότι αυτά τα νέα σχήματα τυγχάνουν της υπόγειας υποστήριξης ολόκληρου του μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας, με μοναδικό σκοπό να ανακόψουν τη συνεχή και δυναμική άνοδο της Ελληνικής Λύσης.

Εθνική και οικονομική ανάσταση

Καταλήγοντας, ο κ. Βελόπουλος ξεκαθάρισε ότι καμία μεθόδευση δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία του κόμματός του προς την κάλπη. Εξέφρασε την απόλυτη βεβαιότητα ότι η Ελληνική Λύση θα αποτελέσει την οριστική «ταφόπλακα» ενός διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που ήδη ψυχορραγεί, ανοίγοντας παράλληλα τον δρόμο για την πραγματική εθνική και οικονομική ανάσταση των Ελλήνων.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης