Τελικά η ΕΛ.ΑΣ. μπορεί και να στερηθεί τις υπηρεσίες της Ειρήνης Μελισσαροπούλου!

Must Read

Μπορεί να πανηγυρίζει για την επιτυχία της να περάσει τις εξετάσεις για την ένταξη της στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. ως συνοριοφύλακας, όμως, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είναι αναγκασμένη να περιμένει τη… σειρά της, καθώς βρίσκεται σε λίστα αναμονής ως 5η επιλαχούσα!   

Έτσι, παρά το γεγονός ότι το όνομα της βρίσκεται στις λίστες των επιτυχόντων, το ότι πέρασε ως 5η επιλαχούσα, σε συνδυασμό με το ότι δήλωσε μόνο την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου (τόπο κατοικίας της, όπου υπηρετεί και ο πατέρας της ο οποίος είναι αστυνομικός), καθιστά την ένταξη της στο Σώμα από αβέβαιη έως αδύνατη!

Μάλιστα, όσοι βρίσκονται πάνω από εκείνη στη λίστα των επιλαχόντων, για να απορριφθούν θα πρέπει να διαπιστωθεί ότι αντιμετωπίζουν είτε ποινικά θέματα, είτε ζητήματα που αφορούν σε πλαστότητα πτυχίων ή απολυτηρίων. Κάτι που, όπως λένε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που γνωρίζουν τις διαδικασίες, δεν δίνει και πολλές πιθανότητες στην 22χρονη κοπέλα να πραγματοποιήσει το όνειρο της.   

Κρίμα… για όλους μας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This