Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από την σύντροφό του καταγγέλλει ότι έπεσε ο παραολυμπιονίκης του τένις, Κώστας Βαζούρας

Must Read

Στα δικαστήρια θα λύσουν όπως φαίνεται τις διαφορές τους, ο παραολυμπιονίκης του τένις, Κώστας Βαζούρας και η μέχρι πρότινος σύντροφός του, καθώς αλληλομηνύθηκαν για ξυλοδαρμό!

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το τοπικό σάιτ «onlarissa.gr», ο Κώστας Βαζούρας, ο οποίος διαμένει στην Λάρισα τα τελευταία 16 χρόνια, πέρασε πριν μερικά 24ωρα την πόρτα της αστυνομικής διεύθυνσης και κατέθεσε μήνυση κατά της συντρόφου του για ξυλοδαρμό. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, μετά από έναν έντονο διαπληκτικό που είχαν, εκείνη άρχισε να τον χτυπά με μανία ενώ ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, με αποτέλεσμα να υποστεί κακώσεις. Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του, η γυναίκα εξαφανίστηκε προκειμένου να γλιτώσει το αυτόφωρο. Και μόλις αυτό έληξε κατέθεσε και η ίδια μήνυση σε βάρος του. Ο Κώστας Βαζούρας μετά από ένα ατύχημα που είχε έχασε το πόδι του και έκτοτε βρίσκεται σε αμαξίδιο. Ως παραολυμπιονίκης συμμετείχε σε αρκετούς αγώνες, ενώ το 2004 κατέκτησε την 33η θέση στους 64 αθλητές ως ο μοναδικός Έλληνας αθλητής στο τένις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θρίλερ με την σορό 74χρονου στο λιμάνι του Βόλου

Το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι του Βόλου και αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές....

More Articles Like This