Τριπλέτα απατεώνων χρέωσε με 30.000 ευρώ ανυποψίαστο υπάλληλο περιπτέρου στο Βόλο

Must Read

Ανησυχία έχει επικρατήσει τον τελευταίο καιρό στη Μαγνησία, καθώς οι απάτες σε βάρος επαγγελματιών έχουν μετατραπεί σε καθημερινό φαινόμενο.

Αυτή τη φορά ο εισαγγελέας Βόλου αναμένεται να ασκήσει δίωξη σε βάρος τριών ανδρών για μια υπόθεση απάτης σε βάρος υπαλλήλου ενός περιπτέρου στο Βόλο που έγινε το 2019, ζημιώνοντάς τον κατά 30.000 ευρώ!

Όλα άρχισαν όταν ένας άγνωστος τηλεφώνησε στο νεαρό υπάλληλο παριστάνοντας τον εκπρόσωπο εταιρίας μηχανήματος αυτόματης έκδοσης χρόνου ανανέωσης καρτοκινητών και του ζήτησε να του δώσει τους κωδικούς των καρτών που διέθετε προς πώληση, με το πρόσχημα ότι έπρεπε να ακυρωθούν. Ο ανυποψίαστος νεαρός εξέδωσε 103 κωδικούς με χρόνο ομιλίας αξίας 30 ευρώ η καθεμιά, αλλά όταν το ανέφερε στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, διαπίστωσαν ότι είχε πέσει θύμα απάτης.

Ακολούθησε έρευνα με σκοπό να εντοπιστούν οι αριθμοί από τους οποίους είχαν εκδοθεί οι κωδικοί και βρέθηκαν τρεις διαφορετικοί χρήστες, ένας Έλληνας, ένας Γερμανός και ένας Άγγλος, όλοι τους κάτοικοι Ελλάδας, ωστόσο δεν εντοπίστηκαν στα σπίτια όπου διαμένουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This