Tα… βογγητά από τις παθιασμένες περιπτύξεις ειδικευόμενης γιατρού με νοσηλευτή, τρόμαξαν τους παρευρισκόμενους στο νοσοκομείο Τρικάλων!

Must Read

Τα βογγητά μιας ειδικευόμενης γιατρού και ενός νοσηλευτή, οι οποίοι επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις δίπλα στον χώρο όπου νοσηλεύονται κρατούμενοι ασθενείς, αντήχησαν σε… ολόκληρο το Νοσοκομείο Τρικάλων!

Αδιαφορώντας αν γίνουν αντιληπτοί από τη διοίκηση και τους συναδέλφους τους, το παράνομο ζευγάρι είχε παραδοθεί τόσο έντονα στο πάθος, που κάποιοι που τους άκουσαν πίστεψαν ότι γινόταν… απόδραση από τον θάλαμο κρατουμένων και ειδοποίησαν έντρομοι την Αστυνομία!

Τα «ροζ» καμώματα του ξαναμμένου ζευγαριού προκάλεσαν μεγάλο σούσουρο στην περιοχή, σε σημείο που ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση, για να διαπιστωθεί αν είναι απολύτως αληθή όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν την Τρίτη στο ράδιο Ζυγός, τα οποία αναπαράχθηκαν στη συνέχεια από όλα τα τοπικά μέσα, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στον τέταρτο όροφο του Νοσοκομείου Τρικάλων. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την «καυτή» ειδικευόμενη και τον νοσηλευτή εραστή της να επέλεξαν ως «ερωτική φωλίτσα» ένα από τα δωμάτια που βρίσκονται δίπλα στον χώρο όπου νοσηλεύονται… κρατούμενοι!

Σύμφωνα με όσα φέρεται ότι είπαν οι αυτήκοοι μάρτυρες του περιστατικού, το ασυγκράτητο ζευγαράκι τα έδωσε… όλα! Τις κραυγές που έβγαζαν πάνω στην ερωτική τους έξαψη μπορούσαν να ακούσουν όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον όροφο: από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και τους επισκέπτες που έμεναν στο πλευρό συγγενών τους οι οποίοι νοσηλεύονταν, μέχρι τους κρατουμένους των Φυλακών Τρικάλων που νοσηλεύονταν σε απόσταση αναπνοής!

Φοβήθηκαν απόδραση νοσηλευόμενων κρατουμένων

Τα βογγητά των δύο εραστών ήταν τόσο δυνατά, που κάποιοι τρομοκρατήθηκαν καθώς θεώρησαν ότι προέρχονταν από τον θάλαμο των κρατουμένων! Έτσι, υπό τον φόβο πιθανής απόδρασης, κάλεσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο νοσοκομείο μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί, ανοίγοντας την πόρτα του «αμαρτωλού» δωματίου του 4ου ορόφου, θα το θυμούνται για όλη την υπόλοιπη ζωή τους, αφού έπιασαν στα πράσα τον νοσηλευτή με την πληθωρική ειδικευόμενη γιατρό!

Όπως ήταν φυσικό, στη θέα των αστυνομικών το ζευγαράκι «πάγωσε» και η καυτή του συνεύρεση πήρε άδοξο τέλος. Παρ’ όλα αυτά δεν γλίτωσε τη σύλληψη, με συνέπεια να οδηγηθεί στα κρατητήρια. Εκτός από το ρεζιλίκι, η ειδικευόμενη γιατρός και ο νοσηλευτής κινδυνεύουν πλέον να χάσουν τις θέσεις τους, αφού η διοίκηση του νοσοκομείου έδωσε εντολή για τη διενέργεια ΕΔΕ.

Το σίγουρο είναι ότι θα θυμούνται για πολύ καιρό τις παθιασμένες στιγμές που έζησαν, αλλά και το χουνέρι που έπαθαν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This