Έκκληση από την οικογένεια του Μάριου Μπότσαρη: «Να μιλήσει όποιος ήταν μάρτυρας στο θανατηφόρο τροχαίο»

Must Read

Απαντήσεις για το τροχαίο θανατηφόρο ατύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής του Μάριου Μπότσαρη, αναζητά η οικογένειά του, βυθισμένη στο πένθος.

Το μεσημέρι της 17ης Ιουλίου ο άτυχος 43χρονος Μάριος επέβαινε στη μηχανή του, επιστρέφοντας από κατάστημα με είδη camping, φορώντας κράνος. Ξαφνικά η μηχανή του ξέφυγε από την πορεία της στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης (στο ρεύμα προς Αθήνα) και προσέκρουσε σε κολόνα. Ο άτυχος Μάριος σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα και κατέληξε πάνω σε προπορευόμενο αυτοκίνητο όπου και σκοτώθηκε ακαριαία.

Φωτογραφία: astinomiko.gr

Ο 43χρονος άνδρας που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο Κουκάκι όπου διατηρούσε καφετέρια, έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και αναπάντητα «γιατί». Η οικογένειά του κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή υπήρξε μάρτυρας στο σημείο όπου συνέβη το τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του Μάριου να να επικοινωνήσει με το Α΄Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής (τηλ: 2109608000). 

Φωτογραφία: astinomiko.gr

Γονείς και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν στην τελευταία του κατοικία την Τετάρτη στο 3ο Νεκροταφείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This