O 27χρονος δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου με τους 4000 «φίλους» (video)

Must Read

Το προφίλ ενός δραστήριου, πολυπράγμονα, καλού και αφοσιωμένου οικογενειάρχη προσπαθούσε να προβάλει στα κοινωνικά δίκτυα ο 27χρονος δράστης της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον.

Στο Facebook, ο νεαρός άνδρας επεδίωκε να εντυπωσιάζει, φωτογραφιζόμενος σαν σταρ, και φαίνεται πως τα είχε καταφέρει, αφού είχε 4.000 ψηφιακούς φίλους! Το ίδιο δημοφιλής ήταν και στο youtube, όπου διατηρούσε κανάλι με πολλαπλές αναρτήσεις.

Γιος ιερέα, παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια και απέκτησε δύο παιδιά. Έχει καταγωγή από την Κίσσαμο, ωστόσο είναι μόνιμος κάτοικος Μάλεμε. Ο ίδιος ζούσε εκεί και δραστηριοποιούνταν και στη μοιραία περιοχή του Ξαμουδοχωρίου Πλατανιά, όπου βρέθηκε η σορός της αδικοχαμένης βιολόγου. Στο μέρος αυτό διατηρεί οικογενειακή περιουσία, την οποία επισκεπτόταν συχνά για να φροντίσει.

Ο 27χρονος αγρότης παρουσίαζε τον εαυτό του διαδικτυακά ως εξής: «Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τις ανατολικές πολεμικές τέχνες, Shao Lin Kung Fu! Αγαπώ αυτό που κάνω αλλά συγχρόνως φροντίζω μερικά από τα προστατευόμενα ήδη ζώων. Επίσης, ασχολούμαι με τον μοντελισμό. Όνειρό μου είναι να γίνω ένας μεγάλος μάχιμος μοναχός Σάο Λιν. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου, που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Επίσης, κάνω και άλλες πολλές δουλειές. Όποιος – όποια ενδιαφέρεται μαθαίνει».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This