Απελπιστική η κατάσταση στην Κορινθία – Ενισχύονται διαρκώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Για εμπρησμό κάνει λόγο ο Δήμαρχος (video)

Must Read

Και νέα ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων πραγματοποιήθηκε πριν από μία περίπου ώρα στις Κεχριές Κορινθίας, καθώς η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη. 

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, λόγω της κατεύθυνσης της πυρκαγιάς, δόθηκε επίσης εντολή εκκένωσης των χωριών Αθίκια και Ρυτό, ενώ, προς το παρόν, παρά το γεγονός ότι απειλούνται σπίτια, δεν υπάρχουν πληροφορίες για καταστροφές.

Στις Κεχριές έσπευσαν εκτάκτως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς και ο αρχηγός Πυροσβεστικής, Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, για να συντονίσουν το έργο της κατάσβεσης και να λάβουν, αν χρειαστεί επιπλέον μέτρα. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Κορινθίων, Δημήτρης Νανόπουλος έκανε λόγο για πιθανό εμπρησμό, καθώς από το ίδιο σημείο είχε ξεκινήσει πυρκαγιά και πριν από 10 περίπου ημέρες.

Αυτή την ώρα, πάντως, μετά και τις νέες ενισχύσεις, στο σημείο επιχειρούν 143 πυροσβέστες με 42 οχήματα, 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συντρέχουν 8 ελικόπτερα και 6 πυροσβεστικά αεροσκάφη. Επίσης στην πυρόσβεση συμμετέχει το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ), καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

  • Δείτε σχετικά ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This