Ιερέας αποκάλεσε «καρναβάλι» 74χρονη που φορούσε μάσκα και την έδιωξε από τη Θεία Λειτουργία 

Must Read

Εντύπωση έχει προκαλέσει το πρωτοφανές περιστατικό που εκτυλίχθηκε στην ιερά μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας και κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Kozanimedia, ο ιερέας της ενορίας, διέκοψε τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής επειδή μια 74χρονη γυναίκα φορούσε μάσκα για να προστατεύσει και να προστατευθεί από την πανδημία που απειλεί τη χώρα μας με δεύτερο κύμα.

Ο ιερέας ακούστηκε να δηλώνει «δε θέλω καρναβάλια μέσα στην εκκλησία μου» και της ζήτησε να αποχωρήσει. Η 74χρονη αρνήθηκε να φύγει από τον ιερό ναό, χωρίς να έχει την παραμικρή υποστήριξη από τους υπόλοιπους πιστούς που βρίσκονταν στην εκκλησιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου, έχει αποσπαστεί από τη Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, με τους μοναχούς να δηλώνουν «φανατικοί αντιπατριαρχικοί».

Το απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε η κόρη της 74χρονης, Στεργιανή Γάκη  στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Σε αυτόν λοιπόν τον “ιερέα” που με περισσή αγένεια και αλαζονεία αποκάλεσε καρναβάλι την 74χρονη μητέρα μου επειδή επέλεξε ούσα σκεπτόμενη και υπεύθυνη, να φορά μάσκα στην σημερινή λειτουργία, ας του πει κάποιος πως τον πληρώνω και εγώ δουλεύοντας κοπιωδως και αποδίδοντας με συνέπεια τις φορολογικές μου υποχρεώσεις και υπάρχει εκεί για να μεταλαμπαδευσει την αγάπη του Θεού στις ψυχές και στις ζωές μας. Και πείτε του επίσης πως ο οίκος του Θεού από τον οποίον έδιωξε σήμερα την μητέρα μου, είναι χώρος που ψυχές, μυαλά και χαρακτήρες σαν τον δικό του δεν θα έπρεπε να πλησιάζουν….μόνο ντροπή και θλίψη… μεσαίωνας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This