Χαμόγελα για τη μόλις 16 μηνών πιτσιρίκα από την Αμφιλοχία που «νίκησε» τη… μαύρη χήρα!

Must Read

Καλά είναι τα νέα για τη μικρούλα την οποία τσίμπησε δηλητηριώδης αράχνη ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, στο Λουτρό Αμφιλοχίας, την περασμένη Τετάρτη!

Το μόλις 16 μηνών κοριτσάκι είναι πλέον καλά στην υγεία του και επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ σε λίγες μέρες θα αποκτήσει και όνομα, αφού ήταν προγραμματισμένη η βάφτισή του.

Η μικρούλα παραλίγο να χάσει τη ζωή της όταν έπιασε τη μαύρη αράχνη και την έδειξε στη μητέρα της! Λίγα λεπτά μετά και χωρίς να φαίνεται κάποιο σημάδι από τσίμπημα, η μικρούλα έδειχνε αναστατωμένη και η μητέρα της, που φοβήθηκε ότι είχε τσιμπηθεί, πήρε αμέσως την κόρη της και τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας. Από εκεί μεταφέρθηκε έγκαιρα στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου εισήχθη εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

Αντιαραχνικός ορός

Η μικρή ασθενής παρουσίαζε ήδη επιπλοκές από το δηλητήριο στην καρδούλα, στο έντερο και το νευρικό της σύστημα, με τους γιατρούς να της χορηγούν άμεσα αντιαραχνικό ορό, ενώ στήθηκε γέφυρα σωτηρίας μεταξύ Αθήνας και Πάτρας για να φτάσει εγκαίρως το φάρμακο στο Νοσοκομείο του Ρίου!

Η μικρούλα σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση της μητέρας της και στην ετοιμότητα των γιατρών, καθώς η συγκεκριμένη αράχνη, γνωστότερη ως «μαύρη χήρα», μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και τον θάνατό της, λόγω της νευροτοξίνης που παράγει με το τσίμπημά της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This